Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Pripiti Zadranin došao po ženu, pa dobio štiklom po glavi

štikla
Arhiva VL
22.11.2009.
u 09:05

Pripiti zadranin na zabavi Kulturno-umjetničkog društva "Biljana", makedonske nacionalne zajednice izazvao manji fizički sukob te zadobio lakše tjelesne ozljede.

ZADAR - Zadranin (44) pod utjecajem alkohola od 1,59 promila narušio je sinoć javni red i mir na zabavi Kulturno-umjetničkog društva "Biljana", makedonske nacionalne manjine.

Proslava se održavala u restoranu hotela Iž u ulici Josipa Bana Jelačića, a pijani Zadranin oko 23,25 sati uletio je u salu i ljutito tražio svoju suprugu koja je tamo radila.

Nezadovoljan glazbom, odjednom je odgurnuo jednu gospođu koja je bila gošća na zabavi, no ona mu nije ostala dužna već je skinula cipelu s potpeticom, njome ga udarila po glavi i otišla.

Nasilni Zadranin je u tom okršaju zadobio lakše tjelesne ozlijede. Policija će protiv njega podnijeti optužni prijedlog, a ženu koja ga je ozlijedila još traže.

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
09:54 22.11.2009.

Jučer se je jedan Hrvatski gospon se poskliznul na nogostupu pa je opal. Potom se digeli i otišao je dalje ali se vidjelo da si je hlače na koljenu malo zmazal. Policija nije bila pristupila kod ovoga incidenta . Jelii da su mu mjerili tlak možda bi nekaj našli ikod njega da nije u redu ! Bogami nije ni kod mene ..

Avatar Robinzon
Robinzon
11:39 22.11.2009.

Znam tipa. Bio je pod utjecajem alkohola, pa je pobjegao sa mjesta nesreće iz straha pred policijom.

GV
goran vrtaric
18:25 24.11.2009.

Nisu ni zene sto su nekad bile, danas je uhvatis za guzicu, i ako joj se ne svidjas dobijes uloskom po glavi, ako imas srece, ako ne onda stiklom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije