Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dar-mar u garešnici

Pripit i bez vozačke pokupio stupiće pa udario u kuću

Automobilom se zaletio u kuću (1)
JPVP Osijek
05.04.2012.
u 12:05

Protiv 29-godišnjeg vozača, koji je napravio darmar u Garešnici, bit će podneseni kaznena prijava i optužni prijedlog

Deset tisuća kuna šteta je koju je napravio 28-godišnji vozač Audija slavonskobrodskih registarskih oznaka, koji se u srijedu poslijepodne Garešnicom vozio pripit, pod utjecajem 0,78 promila alkohola u krvi. 

Vozio je, izvijestila je policija,  Ulicom Martina Humljana. Došavši na križanje s Ulicom Petra Svačića zbog prebrze vožnje izgubio je nadzor nad Audijem i u slijetanju s ceste "pokupio" je prometne znakove pa udario u kuću.

Utvrđeno je da mu je vozačka dozvola već prije oduzeta i da je upravljao pod zabranom vožnje. Protiv njega će biti podneseni kaznena prijava i optužni prijedlog

Komentara 2

LI
liliZG
12:41 05.04.2012.

Ma sve će to tatica platiti......

TO
Toni50
12:45 05.04.2012.

Svezati za nogu veliku kuglu i neka novo sazida tu kuću ! Kao dodatna kazna da mu takove gluposti nepadaju na pamet. Kako se razletio mogao je pobiti 20 ljudi ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije