Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO-va misija pojačane aktivnosti
Povratak na članak

Pripadnici 2. hrvatskog kontingenta ispraćeni u Litvu

Ministar obrane Damir Krstičević je istaknuo kako mu je čast i zadovoljstvo biti u kraljevskom gradu Kninu, simbolu pobjede u Domovinskom ratu, kako bi sve pripadnike kontingenta prije odlaska u Litvu pozdravio u ime predsjednice Republike i vrhovne zapovjednice Oružanih snaga i predsjednika Vlade te u svoje ime.

Komentari 6

FR
franjo2
10:31 31.12.2019.

Podrška Hrvatskim vojnicima.Podrška NATO savezu.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:38 30.12.2019.

Igramo se vraga samo da nas taj vrag ne sustigne. igramo se Afrike.

VL
LI
lipica
16:39 30.12.2019.

Sta oni u stvari rade u Litvi? Trose novac, kojeg i onako nema dovoljno! Bas smo velikodusni!

VL
BA
Barbasmora
18:19 30.12.2019.

Dok mi placujemo taj karneval... naši hrabri junaci ce obranit litvu od rusije koja nema nikakav interes napasti litvu...samo da traje karneval i da smo na njemu i mi siromasni balkanci!

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
18:03 30.12.2019.

Moglo bi to sve biti opasno za Evropu ali i za sav ljudski rod . Militarizaciji Litve , Letonije i Poljske od strane NATO dovodi do militarizacije kaliningradske oblasti i Bjelorusije ( ili ako vise volite militarizacija kalingradske oblasti iti i Bjelorusije dovodi do militarizacije i nagomilavanja vojske NATO u Litvi, Poljskoj, Letoniji.) Rusi nistaliraju rakete i vrse cesto vojne vjezbe u Bjelorusiji i Kalingradskoj oblasti.. Bilo kako bilo nasuprot hrvatskih vojnika i ostalihh vojnika NATO u Litvi stoje ruski i bjeloruski vojnici. Srbiju je skupo kostala borba za vojnu neutralnost ali biti neutralan i izvan nuklearnih sila je nesto sto nema cijenu .

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
21:48 30.12.2019.

Sve je to vojna taktika strategija i psihologija . Hrvatski vojnici za NATO bas iz Knina idu u Litvu. Ako je nekada hrvatska vojske pucala po kninu protiv srpske vojske Krajine onda ce u slucaju zapovjedi pucati i na Ruse u Bjeloruse.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.