Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjena namirnica

Glavna kuharica princeze Diane otkrila što kraljevska obitelj nikada nije jela

Princeza Diana
Screenshot
28.06.2017.
u 12:50

O prehrambenim navikama kraljevske obitelji progovorila je Carolyn Robb, glavna kuharica palače Kensington, u kojoj su živjeli princ Charles i princeza Diana sa sinovima Williamom i Harryjem

Mnogi od nas vjerojatno ne mogu ni zamisliti što se jede na kraljevskom dvoru, a za neke od namirnica sigurno nismo ni čuli. Nedavno je objavljen jelovnik kraljice Elizabete II. pa smo doznali kako kraljica obožava dimljeni losos i tartufe, a svaki dan završava s čašom pjenušca. 

Sada je o prehrambenim navikama progovorila i Carolyn Robb, glavna kuharica palače Kensington, u kojoj su živjeli princ Charles i princeza Diana sa sinovima Williamom i Harryjem, a koja im je kuhala u razdoblju od 1989. do 2000. godine. 

Ona je tako otkrila da je princeza Diana voljela gotovo sve jesti, ali jedna namirnica u njezinoj kuhinji bila je zabranjena.

– Jedino što je bilo zabranjeno koristiti jest češnjak – rekla je kuharica Robb te objasnila: 

– Razlog je tome što su imali mnogo javnih pojavljivanja i kontakata s ljudima i jednostavno nisu željeli da se osjeti miris češnjaka. 

Carolyn Robb također je otkrila kako je princ Charles uvijek spremao ostatke hrane u plastične posude kako bi ih mogli pojesti kasnije. 

Komentara 4

QQ
qqq
10:13 29.06.2017.

Malo mi je to sumnjivo, zna se tko ne voli češnjak, bar u filmovima.

Avatar Django
Django
13:37 28.06.2017.

Pašticadu!

DH
dalibor.hren
19:42 28.06.2017.

Čušpajz mahune!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije