Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donirao u Fond

Princ Charles pisao predsjedniku Milanoviću, izrazio duboku potresenost i tugu

Princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla mahnuli s balkona HNK-a
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
25.04.2020.
u 13:29

S obzirom da je potres pogodio Zagreb usred pandemije COVID-19, “mogu samo zamisliti izazovnu situaciju koju je potres prouzročio za Vašu zemlju,” napisao je Princ od Walesa

Princ od Walesa, koji je zadnji put posjetio Hrvatsku 2016, ovog je tjedna poslao pismo Predsjedniku RH Zoranu Milanoviću. Njegova Kraljevska Visost izražava "duboku potresenost i tugu“ zbog žrtava i devastacije koju je prouzročio potres u Zagrebu 22. ožujka ove godine, objavili su iz britanskog veleposlanstva u Zagrebu.

Budući da moja supruga i ja imamo tako drage i posebne uspomene na posjet Hrvatskoj prije četiri godine, neizmjerno me šokiralo čuti da je toliko vrijednih povijesnih zgrada u Zagrebu pretrpjelo toliku štetu, poručio je britanski prijestolonasljednik.

U znak priznanja dobrih odnosa između Velike Britanije i Hrvatske, Princ od Walesa donirao je u Fond Vlade Republike Hrvatske za obnovu Zagreba.

S obzirom da je potres pogodio Zagreb usred pandemije COVIDa-19, “mogu samo zamisliti izazovnu situaciju koju je potres prouzročio za Vašu zemlju,” napisao je princ od Walesa.

Komentara 84

Avatar dr.pedersen
dr.pedersen
13:37 25.04.2020.

I ja bih bio duboko potresen i tužan da pišem Milanoviću.

TK
Ten-kre
14:43 25.04.2020.

Gospodine prinče samo nemojte pomoć slati gradonačelniku Zagreba. Ukoliko želite nešto donirati možete baciti i u Temzu. Građani Zagreba od toga će imati više koristi nego da donaciju pošaljete dotičnom.

Avatar drug Joža
drug Joža
13:53 25.04.2020.

Poštovani (umetni ime), duboko sam potresen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije