Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašao ljubav

Princ Albert II. zaručio se s južnoafričkom plivačicom

princ
23.06.2010.
u 17:52

Svjetski poznat plemić, predsjednik monegaškoga Olimpijskog odbora i sportaš koji je pod zastavom Monaka čak pet puta nastupio na Zimskim olimpijskim igrama, nikada se do sada nije ženio iako iz svojih prijašnjih veza već ima dvoje djece.

Kraljevska palača u Monaku objavila je jučer da se pedesetdvogodišnji vladar ove europske minidržave princ Albert II. zaručio s južnoafričkom plivačicom Charlene Wittstock. Svjetski poznat plemić, predsjednik monegaškoga Olimpijskog odbora i sportaš koji je pod zastavom Monaka čak pet puta nastupio na Zimskim olimpijskim igrama, nikada se do sada nije ženio iako iz svojih prijašnjih veza već ima dvoje djece.

Osamnaestogodišnju kćer dobio je iz veze s američkom konobaricom Tamarom Rotolo, a šestogodišnjeg sina ima sa stjuardesom iz Toga Nicole Coste, no nijedno od ove djece nema pravo na prijestolje jer ne potječu iz formalnog braka. Dugo je princ Albert tvrdio da nema sreće u ljubavnom životu, a pojadao se čak i milijunima gledatelja kada je 2004. gostovao na glasovitoj emisiji Larryja Kinga emitiranoj na CNN-u.

– Bio sam u nekim vezama, koje su se obično raspadale poslije nekog vremena. Nikako ne mogu naći osobu koja mi odgovara – rekao je tada princ napominjući da “ženu svog života” traži dulje nego većina ljudi.

Ipak, sreća mu se osmjehnula dvije godine nakon tog intervjua kada je upoznao danas tridesetdvogodišnju bijelu Južnoafrikanku Charlene Wittstock. Zamamna plavuša specijalizirana za leđno plivanje posve je očarala princa koji se proteklih godina bez nje gotovo nije ni pojavljivao u javnosti. Sada je njihova veza dignuta na viši stupanj, no još nije poznat točan datum vjenčanja.

Ključne riječi

Komentara 4

TO
torrente
20:49 23.06.2010.

da nema love ne bi ga ni pogledala.

UK
Ugo Kajvez
21:08 23.06.2010.

23.06.2010. u 20:49h torrente . Hahahaha, ... upravo sam to htijeo komentirati ........

IB
istina_boli
06:37 24.06.2010.

Nije on ni mutav, na ovakvu trebu i ja bih pao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije