Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Primorac: Korupciju ću iskorijeniti jer me nitko ne drži u šaci

primorac
arhiva VL
19.11.2009.
u 13:43

Primorac traži od svih predsjedničkih kandidata da objave svoje imovinske kartice s početka devedesetih godina te imovinske kartice s današnjim datumom.

Nezavisni predsjednički kandidat Dragan Primorac danas je na konferenciji za novinare u Zagrebu predstavio svoja dva televizijska spota.

U jednom biračima poručuje: ”Korupcija je najveća sramota hrvatskog društva. Korupciju ću iskorijeniti jer me nitko ne drži u šaci”. U drugom spotu Primorac poziva sve predsjedničke kandidate da pokažu svoje imovinske kartice, naglašavajući da on nema što skrivati.

Primorac se pohvalio da je u proteklih tjedan dana njegov rejting u javnosti udvostručen, a onda je ponešto kazao o hrvatskoj svakodnevici.

Rekao je kako danas živimo u jednom reality šou jer neki predsjednički kandidati misle da treba biti što zabavniji i duhovitiji.

No, on ističe svoju parolu da Hrvatskoj danas treba lider, a Primorac za to mjesto nudi sebe, čovjeka koji je pošten i iskren, uz obećanje da će postane li predsjednik, Hrvatska dobiti poštenog predsjednika.

U skladu s tim traži od svih predsjedničkih kandidata da objave svoje imovinske kartice s početka devedesetih godina te imovinske kartice s današnjim datumom. Isto tako najavio je da će u idućih sedam do osam dana otvoreno progovoriti o još dvije - tri ključne teme uz očekivanje da će mu to također pomoći u porasti popularnosti uoči izbora.

To što se zadnji uključio u kampanju ne smatra otežavajućom okolnosti, budući da točno zna što hoće.

Najavio je da od danas s prvim danom službene kampanje, počinje obilaziti Hrvatsku, ali isto tako i upozorio da s terena doznaje kako negdje od nekih stranaka dolaze razni pritisci pa su ljudi u strahu. Preciznije nije ništa navodio.

Komentara 32

OB
-obrisani-
15:01 19.11.2009.

Nitko ga ne drži u šaci, osim Sanadera. Sa Sanaderom je došao, sa Sanaderom je otišao. Moj glas svakako ide TUĐMANU. još samo 91 dan mesića pozdrav vaš zmijicamala

PR
PrincessJackie
16:24 19.11.2009.

Primorac je u drugom krugu to je jasna stvar. Zanima i mene tko će pokazati te imovinske kartice iz 90tih. Nadan? Andrija? Milan? Pa čak i SDP-ov dr. Ivo?

MO
momak23
14:32 19.11.2009.

Dragan Primorac otišao je u SAD kao specijalist pedijatrije , međutim 6 puta je pao na ispitu nostrifikacije, tj. Morao je dokazati svoju diploma koju je stekao u RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije