Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teksas

Primamljiv posao u restoranu: igranje sa psima gostiju

pas/Ilustracija
Foto: Getty
31.10.2018.
u 12:41

Među dužnostima zaposlenika su igra sa psima i nadzor vanjskog prostora namijenjenog kućnim ljubimcima izvan restorana te povremeno druženje s njihovim vlasnicima

Teksaški restoran nudi primamljiv oglas za posao: čuvanje kućnih ljubimaca dok gosti uživaju u hrani i druženju u ugostiteljskom objektu, za što će po sati biti plaćeni stotinu dolara.

Među dužnostima potencijalnih zaposlenika su igra sa psima i nadzor vanjskog prostora namijenjenog kućnim ljubimcima izvan restorana te povremeno druženje s njihovim vlasnicima, pišu britanski mediji.

Dog friendly MUTTS Canine Cantina, restoran u Dallasu zaposlenicima će za navedene poslove po satu plaćati 100 dolara.Suvlasnik restorana Kyle Noonan traži i jedinstvenu prijavu za posao putem Instagrama na kojemu potencijalni zaposlenici moraju 'postati' duhovite fotografije ili video snimke te objasniti zbog čega vjeruju da su najbolji za taj posao.

Podnositelji molbe ne smiju biti mlađi od 18 godina te ne smiju biti alergični na životinje. Dodatne pogodnosti su besplatan obrok i piće u MUTTS Canine Cantini.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije