Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh Styria grupe

Prilog The New York Timesa i na hrvatskom jeziku

times
29.04.2010.
u 17:23

Poslovni dnevnik jedini u Hrvatskoj u suradnji s NYT-om pokreće prilog International Weekly koji izlazi u još samo 29 zemalja

The New York Times i Poslovni dnevnik pokreću prilog (International Weekly) na hrvatskom jeziku. Poslovni se dnevnik time pridružuje elitnoj svjetskoj mreži najuglednijih novina koje u 29 zemalja objavljuju International Weekly. Prilog će imati dizajn NY Timesa i svojim će čitateljima donijeti ekskluzivne reportaže, komentare i tekstove iz politike, gospodarstva, kulture, mode, znanosti i tehnologije.

– Uzbuđeni smo što ćemo podijeliti visoku novinarsku kvalitetu New York Timesa s hrvatskim čitateljima u suradnji s Poslovnim dnevnikom – izjavila je Gloria Brown Anderson, potpredsjednica New York Times News Servicesa.

– Styria Media Group ponosi se što postaje prvi i jedini novinski izdavač u RH koji čitateljima donosi kvalitetu NY Timesa – kazao je glavni urednik i član uprave Poslovnog dnevnika Darko Markušić.

Ekskluzivna trogodišnja suradnja s New York Timesom posebno je priznanje objektivnosti i kvaliteti Poslovnog dnevnika, ali ujedno i veliko priznanje Styria grupi čiji je Poslovni dnevnik elitni dio. Poslovni dnevnik (PD) osnovan je 2004., a ima i vlastito internetsko izdanje Poslovni.hr. The New York Times Company vodeća je medijska kuća s prihodom od 2,4 milijarde USD.

Komentara 2

CI
cicibela
11:40 30.04.2010.

Kao, malo nam je indoktrinacije i ispiranje mozgova od ostalih medija, pa će nas NYT još dodatno prosvjetliti.

SA
samar
07:19 01.05.2010.

Sada neka NYT uvede priloge iz HR novina i prevodi ih na americki engl. jezik. Uzas, sve je elitno s onu stranu granice , ili elitno ili poznato ili cuveno ili famozno itd.... Hrvatski politicko kulturoloski mentalitet iskompleksirane intelektualne razineine . Rekao bi AG Matos :elita po vlastitom sudu i ukusu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije