Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prikupljeno 106.500 kn za projekt 'Prve tri su još važnije!'

Le Méridien Lav (1)
Foto: Le Méridien Lav
1/4
PR
Autor
PR članak
23.04.2012.
u 15:02

Cilj UNICEF-ova projekta je osigurati svim roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju pravodobnu potporu i ohrabrenje u prvim godinama života

Povodom pete obljetnice otvaranja, u hotelu Le Méridien Lav, a u suradnji s UNICEF-om, u utorak 17. travnja, održana je humanitarna gala večera, pod nazivom “Mojih pet za tvoje tri”. Tako je slavljeničko ‘Lavlje srce’ kucalo za UNICEF, a proslavu svojeg petog rođendana u hotelu su obilježili čineći pravu stvar, organizirajući humanitarnu večeru s koje su sredstva donirana UNICEFOVOM programu ‘Prve tri su još važnije’.

Uz glazbene nastupe Olivera Dragojevića i Dupina, Doris Dragović, Tedija Spalata, Zorice Kondže, Meri Cetinić, Petra Graše, Lukya, Marka Pecotića te sudjelovanje UNICEFOVE AMBASADORICE DOBRE VOLJE, Maje Vučić, a pod vodstvom Duška Ćurlića, te je večeri održana i aukcija osobnih predmeta. Na njoj su uzvanici licitirali za: Gibonnijev Porin, sprinterice Blanke Vlašić, potpisani dres i loptu Hrvatske rukometne reprezentacije, potpisanu loptu Vatrenih, reket Ivana Ljubičića iz posebne serije, potpisani dres NK ‘Hajduk’, skijaško odijelo Ivice Kostelića, haljinu i ogrlicu Jelene Rozge, sliku Hrvoja Dumančića, hokejašku palicu Daria Kostovića te potpisani dres košarkaša Juana Carlosa Navarra.

Prodajom ulaznica i aukcijom ukupno je prikupljeno 106.500 kn za UNICEFOV projekt “Prve tri su još važnije!”, čiji je cilj osigurati svim roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju pravodobnu potporu i ohrabrenje u prvim godinama života.

I UNICEF i uprava hotela Le Méridien Lav prezadovoljni su uspjehom ove večere te prikupljenim sredstvima za ovu akciju. Ovim putem Le Méridien Lav posebno želi zahvaliti svim glazbenicima i plesačima te voditelju Dušku Ćurliću koji su se odazvali te svojim prisustvom i svojom umjetnošću podržali ovu akciju, svim donatorima koji su nesebično donirali svoje vrlo vrijedne memorabilije, svim pokroviteljima ove večere, svim gostima koji su kupnjom mjesta za stolom donirali svoj prilog ovoj akciji, lokalnim medijima koji su podržali i popratili čitavu svečanost te UNICEFU i njihovoj ambasadorici, Maji Vučić, i gđi Aničić iz udruge ‘Anđeli’.

Ova se akcija nastavlja: dres Carlosa Navarre te voucheri za tri noćenja za dvije osobe u Hotelu Westin u Veneciji te Hotelu Le Méridien u Budimpešti bit će na licitaciji tijekom svibnja na Radio Dalmaciji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?