Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastoj na grinici

Prijevoznici prijete neposluhom

Mursko Središće
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
09.06.2019.
u 07:38

Traži se odgovornost za zatvaranje graničnog prijelaza Mursko Središće

Udruga hrvatskih cestovnih prijevoznika (UHCP) u otvorenom pismu zatražila je da ih primi premijer Andrej Plenković zbog ograničenja prometa za teške kamione na graničnim prijelazima sa Slovenijom.

Prijevoznici traže i smjenjivanje svih ministara i pomoćnika ministara odgovornih, kako navode, za političku odluku kojom je zatvoren granični prijelaz Mursko Središće, a što je i rezultiralo slovenskom reakcijom. Naveli su da inzistiraju da premijer primi na sastanak predstavnike Udruge najkasnije do srijede, 12. lipnja, kako bi se zajednički osmislila daljnja strategija i postigao dogovor sa slovenskom stranom. U suprotnom će, navode, organiziranom akcijom iskazati građanski neposluh.    

Komentara 1

KO
korisniksb
12:27 09.06.2019.

Netrebaju da voze,ima tko hoče,Turska ima vrlo kvalitetne i kulturne vozače,i vrlo rado če vozit i čekat na graničnom prijelazu bez nervoze i TRUBLJENJA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije