Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETEĆE PISMO

Prijetnja Bandiću: 'Zaposli mi prijateljicu u roku 15 dana, ili...!'

bandić
Ottone Novosel
14.03.2010.
u 15:40

Policija je u kući Berislava Gudelja, u vikendici na sjeveru grada na Markuševečkoj Trnavi i u automobilu, pronašla devet pušaka, dva revolvera, pištolj, te veću količinu streljiva.

Zbog prijetnji zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, 51-godišnji Zagrepčanin Berislav Gudelj, priveden je istražnom centru Županijskog suda. Policija je u njegovoj kući, (navodno u Maksimiru), u vikendici na sjeveru grada na Markuševečkoj Trnavi i u automobilu, pronašla devet pušaka, dva revolvera, pištolj, te veću količinu streljiva. Sve navedeno držao je neovlašteno zbog čega će se protiv njega podići kaznena prijava.

A zbog prijetnji zagrebačkom gradonačelniku, odnosno izazivanju straha i uznemiravanju, prijeti mu zatvorska kazna od šest mjeseci do tri godine.

Berislav Gudelj je, naime, Bandiću prošli tjedan poslao prijeteće pismo u kojem zahtjeva da u roku od petnaest dana u Gradsko poglavarstvo zaposli njegovu prijateljicu, koja je ondje kao službenica, navodno radila do kraja prošle godine kad je dala otkaz.

 Nakon prijetećeg pisma na kraju kojeg se navodno potpisao punim imenom i prezimenom, Gudelj je Bandića nazvao još tri puta nakon čega je gradonačelnik odlučio sve prijaviti policiji. Neslužbeno saznajemo da je Berislav Gudelj ranije evidentiran u policiji zbog zlostavljanja i zanemarivanja djeteta.

 Komentirajući neugodan događaj za internetski portal Zagrebanciju.com, Milan Bandić kratko je kazao da “ne zna odakle tom čovjeku ideja da nekog zaposli u Poglavarstvu”. Dodao je da “oni koji javno prijete ne ubijaju, te da se ne boji nikoga, a kamoli tih prijetnji”. Izrazio je zadovoljstvo brzom reakcijom policije.

Komentara 21

DA
damirtankovic
19:53 14.03.2010.

Vidim da škvadra iz Holdinga non-stop radi, tj. preslikavaju svoje ocjene iz škole ( ak su uopće išli u školu ? ) ha,ha,ha...

VI
Vinko37
11:05 15.03.2010.

Titovorever, Bandic se moze bezbrizno osjecat na svojem mjestu sve dotle dok ga mrze takovi kao sto si ti. Ako znas citat, lako ces ocjenit s kojim mnostvom svijeta si se sam zamjerio.Tako da kad slikas Bandica, vidimo upravo tvoju sliku.

MO
moonwalker
17:31 14.03.2010.

bandić je princ iz pogane vlake!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije