Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krv nije voda

Prijetio svojoj obitelji: Dignut ću kuću u zrak

Rijeka panorama
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
18.07.2014.
u 22:56

V. B. tražio je novac od obitelji. Čak je i dobio jednu “ratu”, ali mu to nije bilo dovoljno. Tražio je još

V. B. (49) iz Rijeke osumnjičen je da je iznuđivao novac od članova vlastite obitelji. Tužiteljstvo je tražilo da ostane u pritvoru, no sudac istrage odbio je prijedlog kao neosnovan pa je Riječanin pušten na slobodu.

Osumnjičen je da je od 1. lipnja do 15. srpnja, kako bi se dokopao novca od članova svoje obitelji, u više navrata telefonom i osobno im dolazeći kuću tražio od njih novac i prijetio da će, ako mu ga ne daju, dignuti kuću u zrak. Zbog straha, obitelj mu je dala određeni novčani iznos, no unatoč tome V. B. nastavio im je prijetiti.

Prestrašena obitelj prijavile ga je policiji. V. B. poznat je sa stranica crne kronike. Prije dvije godine isključio je struju za nekoliko baraka na Škurinjama jer je mislio da susjedi kradu struju. Zabarikadirao se te je na kraju završio na psihijatriji.

>>Bejzbol palicama uputili poruku odvjetnici u njezinu uredu

>>Odvjetnički ured demolirali palicama pa se dali u bijeg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije