Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen 71-godišnjak

Prijetio supruzi da će je ubiti, ide u istražni zatvor

policija ilustracija
Marko Prpic/PIXSELL
09.03.2021.
u 12:33

Muškarac (71) s područja Požeško-slavonske županije koji je svojoj supruzi prijetio smrću provest će mjesec dana u istražnom zatvoru.

Muškarac (71) s područja Požeško-slavonske županije koji je svojoj supruzi prijetio smrću provest će mjesec dana u istražnom zatvoru.
Naime, Općinsko državno odvjetništvo u Požegi ispitalo je 71-godišnjeg hrvatskog državljanina povodom kaznene prijave koju je protiv njega podnijela Policijska uprava požeško-slavonska, Policijska postaja Požega zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje iz članka 139. stavak 2. i 3. KZ/11.


 

- Postoji osnovana sumnja da je 71-godišnji osumnjičenik 6. ožujka ove godine u popodnevnim satima, pod utjecajem alkohola, tijekom prepirke sa suprugom u obiteljskoj kući uhvatio je rukama snažno za trenirku i psovao je, te joj je ozbiljno zaprijetio da će je ubiti. Time je kod supruge izazvao osjećaj straha i bojazni za njezin život - navodi se u priopćenju DORH-a.

Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i osumnjičeniku odredio istražni zatvor na temelju članka 123. stavak 1. točke 2. i 3. ZKP/08 u trajanju od trideset dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije