Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se obazirao

Prijetio smrću policajcu pa mu u kući pronašli pušku Thompson

thompson puška
Dragutin Šantoši
09.09.2011.
u 09:34

46-godišnjak iz Nuštra kazneno je prijavljen zbog prijetnji i ilegalnog posjedovanja oružja te prekršajno zbog kršenja javnog reda i mira

VINKOVCI - Ugledavši vozilo koje se kretalo ulicama Nuštra kod Vinkovaca bez registracijskih oznaka, policijska ophodnja pokušala ga je zaustaviti uporabom zvučnih i svjetlosnih znakova upozorenja, ali se vozač na to nije osvrtao. Policija ga je slijedila i uspjela zaustaviti, ali tada je vozač, 46-godišnjak iz Nuštra, "verbalno vrijeđao i omalovažavao" policajca, a potom mu je ozbiljno zaprijetio smrću.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem i pretragom doma i drugih prostorija u Nuštru, kod 46-godišnjaka je pronađena automatska puška marke Thompson kalibra 45 mm te jedan spremnik za streljivo. Nuštarac je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima radi počinjenih kaznenih djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. Protiv njega je Prekršajnom sudu u Vinkovcima dostavljen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentara 9

DR
drug
09:54 09.09.2011.

Marko je u modi

SL
slavonac031
10:17 09.09.2011.

Novinar piše o stvari o kojoj nema pojma. Kalibar 45 mm mogao bi biti kalibar topa a na puške. Puška je američkam pa je i kalibar iskazan u američkim mjerama. Radi se o 45 stotih dijelova inča (inč=25,4 mm) pa kalibar .45 znači 11,43 mm.

OB
-obrisani-
13:09 09.09.2011.

do 20 mm je puška, preko je top

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije