Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve zbog djevojke

Prijetio mu preko Facebooka i napao nožem u sobi

privođenje
Pixsell
18.04.2011.
u 11:37

Pokucao mu je na prozor pa ga drvenim štapom udario po glavi, a potom je kroz prozor bacio kuhinjski nož i uskočio u sobu

ČAKOVEC - Osamnaestogodišnji Čakovčanin pokušao je ubiti godinu dana mlađeg mladića, a motiv je ljubomora. Kako je izvijestila PU međimurska, u nedjelju oko 1.05 sati mladić rođen 1993. godine pod utjecajem 1,07 promila alkohola u krvi pokucao je 17-godišnjaku na prozor sobe. Nakon što mu je otvorio prozor, drvenim ga je štapom udario po glavi, a potom je ubacio kuhinjski nož i uskočio u sobu. Rukama i nogama nastavio je udarati mladića sve dok u sobu nije ušao njegov otac koji ih je razdvojio. Nasilnik je pobjegao i ostavio nož i drveni štap.

Utvrđeno je da je prije napada 17-godišnjaku preko Facebooka slao prijeteće poruke, a povod je, kažu u policiji, ljubomora zbog djevojke. Napadnuti je mladić zadobio površinske ozljede i nagnječenja. Policija događaj vodi kao pokušaj ubojstva.

 

Komentara 1

XN
xnet0822
13:45 18.04.2011.

Treba sve nasilnike kazneno prijaviti (to se prvenstveno odnosi na simpatizere ekstremista kao što su četnici, zatim raspačivače VPXL-a, lihvare itd.) pa da vidiš kako će Policija reagirati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije