Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u trgovini
Povratak na članak

Prijetio i vikao na bivšeg ministra Cappellija: 'Ti prijavi i onda si gotov. Dovest ću ti vojsku da ti sravni kuću'

Tada mu je Cappelli rekao da se smiri i da mu ne prijeti, no ovaj je nastavio govoriti: “Samo ti prijavi i vojsci. Vojska sam ja. Ti prijavi i onda si gotov. Dovest ću ti vojsku da ti sravni kuću”.

Komentari 6

Avatar renac
renac
18:21 15.11.2020.

Pa sto su politicari u ovoj drzavi nesto posebno,pa sami su si stvorili kredibilitet lopova i uobrazenih bahatih ljudi.

VL
JA
jadnatikoza
19:43 15.11.2020.

Pa izgleda da više nisi siguran ni kao političar. Narod viče, prijeti, puca. Ne znam kako se post-komunističke stranke (HDZ i SDP) misle sa ovime nositi a ekonomija u kolapsu

VL
VI
vidum
09:02 16.11.2020.

Ministar koji za 4 godine nije naučio kako mu se zove dio sezone nakon onog glavnog. Uporno je to nazivao "poDsezona". Nažalost, nije bilo nikog tko bi ga ispravio. Vjerojatno ni ostatak vlade nije znao.

VL
KE
Kendra
18:19 15.11.2020.

Takve treba u zatvor i dobro natamburati.

VL
PU
paul-umpe
18:12 15.11.2020.

opet neki kordunas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.