Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELI MANASTIR

Prijetio djelatnicima ustanove, pronašli mu oružje i eksploziv

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/3
23.09.2019.
u 12:30

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku, zbog sumnje u kaznena djela prijetnje te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Osječko-baranjska policija uhitila je 39-godišnjaka kod kojega je, nakon što je prijetio zaštitaru i djelatnicima ustanove u Belom Manastiru, pronađena veća količina oružja i eksploziva, izvijestila je policija u ponedjeljak.

U poslijepodnevnim satima 20. rujna 39-godišnjak je ispred ulaza državne ustanove u Belom Manastiru prijetio zaštitaru i djelatnicima, nakon čega je uhićen i doveden u prostorije belomanastirske policijske postaje.

Pretragom doma i drugih prostora koje u Baranji koristi 39-godišnji osumnjičenik policija je pronašla i oduzela više komada vojnog oružja, protuoklopnu i minobacačku minu, više kilograma eksploziva TNT I PEP 500, dimne i ručne bombe, aluminijske detonatore, više komada raznog streljiva i dijelova za oružje.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku, zbog sumnje u kaznena djela prijetnje te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar VinkoL
VinkoL
15:13 23.09.2019.

Jovica ko i svi jovice. Ništ novo.

DU
Deleted user
15:27 23.09.2019.

srpski terorist?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije