Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznudio 45.000 kuna od Siščanina

Prijetio da će ga ubiti i baciti mu bombu na kuću ako ne uplati novac

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
23.09.2020.
u 13:13

Osnovano se sumnja da je oštećenik, u strahu za svoj život, u više navrata okrivljeniku uplaćivao razne novčane iznose te mu u jednom navratu kupio i poslao mobitel

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku je zbog iznude, po primitku kaznene prijave Policijske uprave sisačko-moslavačke,  ispitalo 48-godišnjeg Siščanina i donijelo rješenje o provođenju istrage

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 47-godišnjak od 30. prosinca 2019. do 19. rujna 2020., u cilju da se nepripadno okoristi, putem mobilne aplikacije nazivao hrvatskog državljanina (1979.) uz prijetnje da će ga ubiti i baciti mu bombu na kuću ako mu ne uplati određene novčane iznose. 

Osnovano se sumnja da je oštećenik, u strahu za svoj život, u više navrata okrivljeniku uplaćivao razne novčane iznose te mu u jednom navratu kupio i poslao mobitel. Okrivljenik si je, osnovano se sumnja, pribavio na opisani način korist u iznosu od gotovo 45.000,00 kuna.

Okrivljenik je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku nakon čega su mu, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela naložene mjere opreza zabranom približavanja i kontaktiranja s oštećenikom.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Mimoza
17:15 25.02.2021.

Meeeeetaaaaaak u glavu sto prije i takvog ce se pustit na slobodu kakvo nam je sudstvo nazalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije