Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSNOVANA SUMNJA

Prijetio da će baciti bombu i 'sve uništiti'

Županijski sud u Varaždinu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
03.09.2019.
u 17:44

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvo

Muškarac star 65 godina završio je u istražnom zatvoru zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje.

Tijekom kolovoza u svojoj kući u Donjem Ladanju u Varaždinskoj županiji u više navrata prijetio je svojoj šogorici da će ju ubiti, baciti bombu i sve zapaliti, a  22. kolovoza zaprijetio je i svojoj zakonskoj skrbnici te zaposlenici centra za socijalnu skrb. Rekao im je da će baciti bombu i time "sve uništiti".

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i ponavljanja kaznenih djela, kao i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
19:56 03.09.2019.

Pas koji laje ne ujeda. Ti koji su najglasniji na nemaju muda da to naprave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije