Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija uklonila ploču

Prijete Pupovcu u njegovu rodnom selu, brat: Dosad nas nisu provocirali

Donje Ceranje
Foto: Facebook/SDSS
1/7
09.09.2019.
u 12:59

Na ploči s nazivom mjesta netko je napisao ''Ubi Srbina'' s ustaškim slovom ''U''

Na ulazu u Donje Ceranje, rodno selo predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca, osvanuli su uvredljivi natpisi.

Na ploči na ulazu u selo netko je napisao ''Ubi Srbina'' s ustaškim slovom ''U'', a fotografije je na Facebooku objavio je SDSS.

– Nove prijetnje predsjedniku naše stranke Miloradu Pupovcu na ulazu i njegovu rodnom selu – objavili su na Facebooku.

Međutim, policija je ploču već danas uklonila.

Osim toga, postavljen je bio i plakat na kojem ga se naziva velikosrpskim luđakom i proziva da terorizira cijelu Hrvatsku.

Brat Milorada Pupovca natpis je jučer vidio kada je vodio ovce s ispaše.

– Jučer oko 9, inače tu prođem, ne gledam, gledam da sklonim što prije ovce s asfalta. Idu noću, danju, prolaze, ne znamo tko bi to napravio – kazao nam je Vojislav, brat Milorada Pupovca. Dodaje kako ih dosad nitko nije provocirao ni maltretirao jer su srpska manjina u Hrvatskoj.

– Ja sam to jučer vidio, a je li to bilo u subotu, nedjelju, ne znam – rekao nam je.

'Milorade neka neka, ustaški te logor čeka', natpis je na jednom zidu koji je osvanuo prekjučer.

– Mene stvarno nitko ne dira, živim tu povremeno, inače sam u Rijeci. Meni ne smeta nitko, nemam problema što se tiče s nacionalne strane. Dobar sam sa svim mojim Hrvatima, znam ih puno, s njima sam svaki dan. No, ovo me baš iznenadilo. Ovo je sramota – rekao nam je Milan Čubrilo.

– Nisam vidio natpis, ali čuo sam. Pisalo je Ubi Srbina i bio je neki plakat. Građani srpske nacionalnosti nemaju inače problema ovdje. Nikad nas nitko nije gnjavio. Uvijek ima netko da će nešto tako uraditi, kao možda i oni u Srbiji, ne znam što da kažem. Ja problema nisam imao, govorim za sebe, za ljude koji su tu stalno, ne znam – rekao nam je Zoran koji je u posjeti majci u Donjim Ceranjima.

 

Ključne riječi

Komentara 203

LJ
ljutko
14:38 09.09.2019.

Vodi se specijalni rat protiv Hrvatske

BE
benkovac
21:24 09.09.2019.

Opet smrad Pupavac.Ma goni se,iz paštete iskačeš.

Avatar Reconquista
Reconquista
13:17 09.09.2019.

Prestanite nas maltretirati s tim Pupovcem više. Ovo je zbilja teror. Svaki dan u nacionalnim novinama - Pupovac. Tko je on? Zašto je on bitan? Čovjek koji nema 0.7% političke podrške u zemlji se postavlja kao arbitar i moralizator cijelog društva. Pupovac bi trebao jednom godišnje imati nekakav intervju u novinama i na televiziji. I bok. Totalno nebitan čimbenik u društvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije