Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u new yorku
Povratak na članak

Prije večere s Obamom Josipović razgovarao sa Sorosom

Obamin govor je odlično prihvaćen, a njegove su poruke prihvatljive najvećem dijelu čovječanstva, rekao je predsjednik Josipović.

Komentari 27

UT
utatica
20:59 26.09.2010.

Oger, prije nego ljudima savjetuješ \"studiranje\" ispiranje mozga na međunoarondnim masonskim institutima kako bi mogli vratai se u domicilne države i svi ko papige ponavlajti naučeno gradivo, pametnije bi ti bilo da se inforimiraš o tom osuđivanom kriminalcu

VL
PG
praseca gripa
21:34 23.09.2010.

Ako mu je sastanak s a Sorosom zadnji domet,tesko nama. Po to nije trebao ici do Amerike,ali: \"kud ce suza neg na oko!\" Zna se jako dobro cije je kampanje financirao Soros i s koliko je mrznje taj mizantrop nastupaoo prema Hrvatima. Da ne duljim!

VL
MA
margaritas
21:57 23.09.2010.

sutra ce novinari 101 dobiti place predsjednik ce ponovno u nasu zemlju dovesti tog zlotvora da nam pod krinkom demokracije truje medijski prostor

VL
VI
vitaszorcms
22:46 23.09.2010.

Josipović je najavio da će Sorosa \"informirati o stanju u Hrvatskoj i segmentima razvoja za koje bi on mogao biti zainteresiran\", navodeći kao primjere \"integraciju povratnika, razvoj civilnog društva i transparentnost rada državnih tijela\". +++++++++++++++++++++ Pa naravno da će podnijetii Šorošu raport .Zna se tko mu je šef i tko mu daje zapovijedi ! p.s. Ma sve su to konstrukcije obavještajnog podzemlja,kao i uvijek.

VL
VI
vitaszorcms
23:00 23.09.2010.

Očekuje ga u četvrtak poslijepodne po američkom vremenu susreti s američkim milijarderom i filantropom Georgeom Sorosom koji je najavio povratak njegove zaklade Otvoreno društvo u Hrvatsku. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Filantrop ?! Kako to zvuči tragikomično,ali puno više tragično jer zbog tog lažnog filantropa,mnogi su prestali disati ! Ovaj zlikovac i judeomasonsko smeće koji se izdavao za filantropa,burzovni mešetar i trgovac smrti ( prodaja oružja),koji je nama i drugima prodavao lice filantropa u tobožnjoj afirmaciji demokratskih procesa,a zapravo agent Rotschilda koji je uspostavljao špijunsku mrežu preko nevladinih udruga kojima je potkopavao legalitet vlasti,vraća se na mjesto zločina.Valjda mu je Rotschild povjerio nove zadatke. Dragi Georg Šoroš,želim, ti da crkneš i to u što prije ,skupa sa svim zlom koje si posijao !! Josipović je valjda agent Šoroša pa će i on dobiti zadatke !

VL
VI
vitaszorcms
23:02 23.09.2010.

15.09.2010. u 23:00h Houston** je napisao/la: Samo nesto malo o George Sorosu -Covjek koji je unistio Ameriku svojim prljavim novcem -Covjek kojem poslovni partneri nestaju svaki dan, broja se vise ne zna -Jedan od tvoraca \"Ponzi scheme\', digao ruke odd svega i znamo tko je platio cijenu -Covjek sa mjesecnom placom od cca\'; sest miljardi dolara (da li sam rekao \"6\"), da. Da li znate koliko se radnika moze prehraniti po Americi sa tom lovom i poplacati racune -Covjek koji radi sa MMF-om sto hoce i kako zeli, te poslije ubire jagode sa slagom -Covjek koji unistava male drzave preko Americke Vlasti i Administracije te iste poslije kolonizira kao Americke nove teritorije (Ne zaboravite da Americka administacija zeli bivsu Vojnu bazu na Visu za sebe) -Covjek koji je unistio radnu klasu i sindikate po Americi -Covjek koji vlada Americkim Osiguravajucim kucama, bankama I investicijskim firmama -Covjek koji placa vise poreza u Monte Carlu nego u Americi Uffffffff, ima jos

VL
JS
ja sam gladan
23:33 23.09.2010.

Predsjednik bi trebao paziti s kim se sastaje.

VL
S9
stric 90
00:04 24.09.2010.

Partizanski sin sastao se sa svojim šefom.

VL
OB
-obrisani-
00:41 24.09.2010.

Nismo razgovarali o investicijama u Hrvatsku jer to nije u domeni Sorosova interesa\" rekao je Josipović ------------------------- A što bi to onda bilo što ga interesira u Hrvatskoj ?

VL
ZV
Zvonimir555
08:35 24.09.2010.

Gospon >Ploto< kaj vi to stvarno istinu zborite..?? Isusek , Isusek sta su svi poludili , mila moja majko..! Bome Marsal nije sa takvima imao posla, vec im je rekel : >NE!!!! A zna se da su ga i slusaliusali i imitirali svi ( treceblokovci :))) koji su se kasnije , poslije njegove smrti poceli voziti >svojim < Drumovima (cestama) Ovo nis nije dobreka... Mislim da je nedavno izasao clanak o zeni( Hrvatici) , koja je morala pobjeci iz Chilea , jer su joj se i djeca bojala za vlastite zivote..??? Jel tako il nije...?? Auu, deco Hrvatska...! Kaj bumo SAD..?? A to da SAD zeli na Visu vojnu bazu , pa nisu ni oni pali sa Marsa :) Mogu si takve filmove snimati u podmorju oko naseg Visa , da bi ljudi ostali ukoceni , misleci da je to samo neka Fantazija ;-) !! Modra spilja. , predivne tajanstvene uvale , Vis >stoji < na 3 hridi pod More, ziva Mistika... Ja mislim da bi to bili najbolji do sada vidjen,i James Bond eksterijeri , interijeri i ostalo u ovoj blesavoj KalY- Yuga ERI... To bi uslo u klasicnu Povijest - zasigurno...! A Vis i onako malo malo pa je bio i Engleski i Taljonski i Francuski , Austrougarski.. i naravno kao Prvo Grcko-Rimski... pa da dodju i Amerikoni nista to nebi nama bilo novega! Pa ca nisu puno , puno Visana Amerikonci...? Bae bi se rijesili svih nepravdi koje su nanesene tom nasem otoku..!

VL
OB
-obrisani-
09:47 24.09.2010.

Zemljo, otvori se! Predsjednik jedne suverene zemlje, na način koji ne dolikuje poglavici afričkog plemena, dolazi na noge svjetskom hohštapleru kojem nisu u \"domeni interesa\" investicije u Hrvatskoj nego uređivanje društvenih odnosa u Hrvatskoj kroz \"Propuh društvo\". Kakva vam još potvrda o sluganderskom položaju PRH-a treba?

VL
PE
Perc
10:45 24.09.2010.

Da imamo normalnog hrvatskog Predsjednika, onda bi ovaj susret bio nešto kao da su se sastali Hitler i Peres, ali s obzirom tko nam je Predsjednik ovo nije ništa začuđujuće. Prije bi se trebalo iznenaditi da se ljigavac NIJE susreo sa \"belosvetskim\" smradom.

VL
VI
vitaszorcms
12:58 24.09.2010.

24.09.2010. u 00:41h Kosovo_je_srce_Albanije je napisao/la: Nismo razgovarali o investicijama u Hrvatsku jer to nije u domeni Sorosova interesa\" rekao je Josipović ------------------------- A što bi to onda bilo što ga interesira u Hrvatskoj ? ++++++++++++++++++++++++++++ Pa recimo npr. skidanjee svih ograda za nesmetan stampedo svih investicija koje su im u interesu,od kupovine HEP.a,HPB,HŽ,šuma,voda pa do gradnje stambeno-turističkih mastodonata u sklopu judeomasonskog projekta KHO (Kolonizacija Hrvatske Obale ),od projekta na Srđu,do gluposti nazvane \"Hrvatski San\" itd.Radi se o dugoplaniranom projektu ovladavanja prostorom koji je ugodan za život i potiskivanju lokalnog stanovništva i njegovog utjecaja na gospodarenje tim prostorom.

VL
VI
vitaszorcms
13:04 24.09.2010.

24.09.2010. u 08:35h marija108 je napisao/la: Samo sam pustio članak našeg kolege sa foruma. Glede vojske SAD,gdje ta dođe,možete zaboraviti na ekologiju i njenu primjenu ! Oni ionako zagađuju cijeli svijet sa otrovima ,od osiromašenog urana pa nadalje. Uostalom već imaju otvorenu dozvolu ( nisu je ni tražili) za pražnjenje tankova svojih brodova u Jadranu.

VL
PB
petar berislavić
13:16 24.09.2010.

UN i Otvoreno društvo su zločinačke organizacije koje udruženim zločinačkim pothvatom zatiru neovisne države i narode po cijelom svijetu u svrhu stvaranja masonskog vrlog novog svijeta bez Boga i slobodnog čovjeka.

VL
OB
-obrisani-
13:43 24.09.2010.

YUGOJOSIFOVICEVE VECERE I DORUCCI Kakva je veza predsjednika Josipovića sa sljedbenicima četnika Draže Mihajlovića ?? Da ta veza postoji saznao sam slučajno ili uz pomoć prijatelja koje bi Josipović vjerojatno prozvao paraobavještajnim podzemljem.Dakako Josipović ne želi priznati da je podzemljemlje to koje ga je financijski osiguralo , a četnicima je kao i predsjednica vlade poželjan. No dakle 5.veljače.2009.Ivo Josipović je prisustvovao Molitvenom doručku kod predsjednika Baracka Obame. Na Doručku su još bili savjetnik predsjednika Mesića Budimir Lončar, Milorad Pupovac, veleposlanik Neven Jurica, predsjednik Uprave Adriatica.neta Marko Vojković. Nekoliko sati nakon ceremonije, američki senator George Voinovic bio je domaćin privatnog ručka za goste s područja Balkana. Na tom ručku odvjetnik Silvije Hraste u ime molitvene skupine iz Hrvatske uručio je senatoru Voinovicu drveni križ koji je posebno za tu prigodu izradio hrvatski fotograf Lupino.Hraste je inače poznat po trgovini stanovima u Zagrebu oficira zločinačke JNA koji se nisu 1991.“mogli prilagoditi situaciji \", dok sad stanove traže natrag.Također Hraste je bio branitelj nekih mafijaških skupina u Hrvatskoj. Senator Voinovich je poznat po tome što je 2007. godine tražio zabranu održavanja koncerata Marka Perkovića Thompsona u SAD. Oko Thompsonovih nastupa vladaju slična mišljenja i u Hrvatskoj, tako da po tom pitanju nema ništa posebno u Voinichevim stavovima. Međutim, senator Voinovich je svojevremeno dao veliku potporu vraćanju Generala Draže Mihailovića-link na \"pravo mjesto\" u povijesti (kao prvog antifašističkog gerilca u okupiranoj Europi). Citat senatora Voinovicha\"It was quite a time for me as a young boy who followes the war, since I was a supporter of Chetnik\'s and Mihailovich.\". Kad su Josipovića pitali o MP Thompsonu on tvrdi \"Njegova glazba može odgovarati pravilima estrade, ali ikonografija, tekstovi i poruke govor su mržnje\".Po ovom stavu Josipoviću je bliži četnik Mihajlović i njegovi sljedbenici s kojima ruča i dijeli im križeve uz pomoć svojih prijatelja , od hrvatskih dragovoljaca i domoljuba.Izgleda kako senator Voinovich posjeduje vrijednosti koje nisu ubijanje , silovanje i ostala četnička \"ikonografija\".Možda je to pragmatično za neke političare , no pragma može biti i sinonim za izdaju nacionalnih interesa , kad je Josipovićev privatni ručak za goste s područja Balkana u pitanju.

VL
OB
-obrisani-
13:56 24.09.2010.

24.09.2010. u 08:35h marija108 je napisao/la: Gospon >Ploto< kaj vi to stvarno istinu zborite..?? Isusek , Isusek sta su svi poludili , mila moja majko..! Bome Marsal nije sa takvima imao posla, vec im je rekel : >NE!!!! -------------------------- Dajj Marija, ne mlati. Maršal je sa ovakvima ispijao whiskey i šampanjac. Bio je veći kapitalist i playboy od njih.

VL
OB
-obrisani-
16:08 24.09.2010.

eeehhh TI MASONI ! Ruka ,ruku mije....

VL
PG
praseca gripa
20:18 24.09.2010.

Ovdasnji i sadasnji vlastodrsci su rastjerali i podcijenili hrvatsku dijasporu,ljude koji srcem i dusom vole Hrvatsku. To su ljudi koji su najbolje htjeli i mogli pomoc Hrvatskoj da se odupre svim krizama,to su ljudi koji imaju i znanje ,i novac,i iskustvo i ljubav prema domovini,a ovi se okrenuse Sorosu koji nas mrzi iz dna duse. Zasto se Predsjednik nije sastao s Hrvatima,umjesto sa Sorosem? Neka nam je tako,jer Hrvati ne misle svojom glavom,a kad su izbori spavaju nacisto.

VL
OG
Oger
10:13 25.09.2010.

hart, petar berislavic, praseca gripa i slicni \"komentatori\" dok pljujete po predsjedniku pljujete po cijeloj naciji. Zar vas nije sram siriti svoj negativni naboj na sve i sva? Josipovic je primljen s postovanjem koje je time odato cijeloj naciji - i sto sad vise hocete? Sastao se sa Sorosem - sto je tu negativno? Kad procitate sve o Open Society Institute, Soros Foundation, malo se pozabavite u svezi toga Karl Popperom onda se javite. Ili jos bolje - idite studirati na Central Europen University u koji je Soros ulozio 420 milijuna dolara. Potonje vam ne bi skodilo, mozda bi prestali s vasim komunjarskim pogledima i razmisljanjima. Soros mrzi Hrvatsku! A jeste s onoga svijeta. A ti praseca gripo razmisli malo zasto je Josipovic isao u USA. Da bi pravio veselice s Hrvatima ili po poslu?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.