Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uništeno 10 hektara šume

Prije tri mjeseca izgorio kabriolet, policija i dalje ne zna tko je misteriozni vozač

Šibenik: Ni nakon tri mjeseca policija ne zna tko je u kabrioletu sletio s ceste i uzrokovao požar
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/11
29.10.2019.
u 16:59

Prema riječima svjedoka vozač je 'nabio gas i skrenuo prema brdu, a vozio je tako brzo da je za sobom bacao zemlju'. Nakon toga čuli su se pucnjevi, a potom se osjetio miris dima.

Iako su prošla tri i pol mjeseca od nesreće u kojoj je s ceste sletio i izgorio kabriolet, šibenska policija i dalje nije pronašla vlasnika vozila. 

Sama nesreća dogodila se 19. srpnja u poslijepodnevnim satima kada je kabriolet sletio s ceste prema uvali Duboka i izazvao požar u kojem je izgorjelo oko deset hektara borove šume u blizini benzinske postaje Lukoila, prenosi ŠibenikIn.

Prema riječima svjedoka vozač je 'nabio gas i skrenuo prema brdu, a vozio je tako brzo da je za sobom bacao zemlju'. Nakon toga čuli su se pucnjevi, a potom se osjetio miris dima.

- Automobil je u tom požaru u potpunosti izgorio, a mi smo do sada kroz broj šasije utvrdili jedino da je uvezen u Hrvatsku. Još uvijek utvrđujemo tko je vlasnik auta, a to ide preko Interpola što prilično oteže cijelu istragu – kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor za ŠibenikIn.

Na mjestu događaja ni policija ni vatrogasci tada nisu zatekli vozača automobila, a o istome se ništa ne zna ni danas.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:23 29.10.2019.

Marica iz mupa kaze da znaju da je automobil uvezen u Hrvatsku a ne znaju tko je vlasnik. Hahahahahaha

BA
barica56
02:46 30.10.2019.

ma da deca pojma nemaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije