Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE SJEDNICE VLADE

U NSK se cijepilo i 10 ministara koji nisu preboljeli koronu

07.01.2021.
u 11:31

Cijepili su se ministri Tomo Medved, Zdravko Marić, Mario Banožić, Josip Aladrović, Nina Obuljen Koržinek, Tomislav Ćorić, Darko Horvat, Gordan Grlić Radman, Marija Vučković i Radovan Fuchs

Uoči današnje sjednice Vlade u zgradi Nacionalne i sveučilišne knjižnice javno se cijepilo desetoro ministara.

Cijepili su se ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar financija Zdravko Marić, ministar obrane Mario Banožić, ministar rada, mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Darko Horvat, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek nakon cijepljenja je izrazila zadovoljstvo što su na takav način javnosti poslali poruku povjerenja u znanost i medicinu, kao i  vjeru da s dolaskom cjepiva vide izlazak iz ove pandemije.

"Drago nam je da se sada otvorila mogućnost, kako dolaze sve veće doze, a odobreno je i novo cjepivo, da će se sve više građana moći cijepiti", rekla je.

Građane je na cijepljenje pozvao i ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić.

Danas se na Pantovčaku cijepio i predsjednik Republike Zoran Milanović.

Cijepljenje se odvija i u hrvatskim bolnicama, tako su se danas i u ponedjeljak cijepili zdravstveni radnici u KB Sveti duh. Prvih 140 doza cjepiva planulo je brzo jer je daleko veći broj osoblja izrazio želju za cijepljenjem, njih oko 800, kako nam kaže ravnatelj prof. Mladen Bušić. 

Na snimci je cijepljenje dr. Krešimira Luetića, predsjednika Hrvatske liječničke komore, inače internista gastroenterologa  KB Sveti duh. 

Ključne riječi

Komentara 5

BA
bauba
12:10 07.01.2021.

Cijepljenje je privatna stvar! Ovo je bio posve smiješan, neprimjeren i apsurdan čin.

VI
vidum
16:09 07.01.2021.

Nema ministra Pavića. Je li on cijepljen ranije?

Avatar manjejeviše
manjejeviše
11:17 07.01.2021.

" ... kriju rukom izbodene igle ... "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije