Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Prijavljena majka koja je policajca optužila da je pretukao njezina sina

Majka je zaradila kazenu prijavu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
20.03.2018.
u 11:13

Sumnja se da je 19.veljače javno preko novinara iznosila informacije vezane uz policijsko postupanje, iako je za te informacije saznala u predkaznenom postupku koji je tajan

Majka koja  je optužila policajca da je pretukao njezinog maloljetnog sina u policijskoj postaji u Varaždinu, zaradila je kaznenu prijavu zbog povrede tajnosti postupka.

- Sumnja se da je 19.veljače javno preko novinara iznosila informacije vezane uz policijsko postupanje, iako je za te informacije saznala u predkaznenom postupku koji je tajan, a te informacije su novinari prenijeli preko portala i tiskanih novina te javnim  objavljivanjem uživo -  napominju u Policijskoj upravi varaždinskoj.

Renata Dubravec (40) istupila je javno tvrdeći da je njezin 17-godišnji sin u policiju stigao neozlijeđen, a kad je došla po njega,  imao je ozljede na glavi. Policija je to opovrgnula.  Prije tjedan dana prijavljen je i 40-godišnji županijski vijećnik Živog zida zbog nedozvoljene uporabe osobnih podataka na štetu policijskog službenika. On  je, tvrde u policiji, u više navrata na Facebooku  objavio osobne podatke policajca, iznoseći netočne i neistinite informacije. 

Komentara 2

ZA
Zagy154
12:36 20.03.2018.

kakva osveta,zakon treba poštivati,a ne oblajavati sve i svakog osim njenog dobrog sineka

TR
trabant7
11:39 20.03.2018.

Hehehe,jedva su čekali da joj ga negdje zabibete, klasična osveta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije