Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prijavi se i besplatno osvoji pripremu za maturu po izboru!

Pripreme za maturu u Algebri 20% jeftinije
Foto: Promo
1/3
17.12.2018.
u 09:53

Saznajte ovdje više.

Državna matura velik je izazov za maturante. Testira se znanje gradiva iz cijele srednje škole, za što je potrebno dobro se pripremiti. Algebra organizira pripreme za državnu maturu, koje se održavaju u 18 gradova Hrvatske, a za koje je sada moguće dobiti 20% popusta.

Algebra u ponedjeljak, 17. prosinca organizira Dan ludih cijena tijekom kojega maturanti mogu upisati pripremne seminare uz popust od čak 20 posto. Dan ludih cijena vrijedi za upis na pripreme za državnu maturu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Sisku, Šibeniku i Varaždinu. Pritom popust od 20 posto vrijedi za upis bilo koje vrste priprema za državnu maturu u Algebri, za bilo koji ciklus i bilo koje predmete.

Od ove školske godine Algebra je otvorila nove lokacije pa se tako maturanti mogu pripremati za maturu i u Karlovcu, Krapini, Čakovcu, Poreču, Metkoviću, Požegi, Bjelovaru i Koprivnici i ostvariti popust od 20%.

Za prijavu i ostale pojedinosti o popustu, probnim ispitima i stipendijskom natječaju potrebno je nazvati broj telefona: 01/2332 861 ili posjetiti stranicu: www.algebra.hr/drzavna-matura.

Foto: Promo

Najboljim maturantima 60.000 kuna i povratne karte za putovanja po izboru!

U sklopu projekta „Nagrađujemo izvrsnost!“ Algebra i partneri OTP banka i Coca-Cola Hrvatska pružaju priliku maturantima da osvoje jednu od šest stipendija u vrijednosti od 10.000 kuna, a još 6 maturanata Flixbus će nagraditi povratnim autobusnim kartama do bilo kojeg odredišta u Europi prema njihovom izboru.

Ove će nagrade osvojiti maturanti s najboljim uspjehom na državnoj maturi na obje razine obaveznih predmeta, a jedini je preduvjet da se odluče, upišu i u narednim mjesecima pohađaju pripreme za maturu u Algebri.

Saznajte više o stipendijskom natječaju za maturante ovdje.

Foto: Promo

Provjerite besplatno svoje znanje prije izlaska na državnu maturu!

Algebra i ove školske godine organizira posve besplatne probne ispite za maturante koji će se održati 26. siječnja, u Splitu, Šibeniku, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Varaždinu i Dubrovniku, a 27. siječnja u Zagrebu. Pisati će se ispiti iz tri osnovna predmeta – Matematike, Hrvatskog jezika i Engleskog jezika – i to na obje razine (A i B), a rezultate će maturanti dobiti tijekom veljače.

Prijavite se na probne ispite mature u Algebri.

Kao i uvijek za Vas smo pripremili odlične nagrade! Dva najkreativnija odgovora nagrađujemo pripremama za maturu u Algebri po izboru!

Putem našeg obrasca odgovorite na pitanje: Zašto biste baš vi trebali dobiti pripreme za maturu u Algebri?

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije