Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manifestacija

Prijave za II. izložbu bučina ulja sjeverne Hrvatske

bucino ulje
Arhiva VL
10.02.2012.
u 15:52

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje održat će se 29. veljače, od 8 do 12 sati u sobi br. 41 na prvom katu zgrade Međimurske županije u Čakovcu

Varaždinska, Međimurska i Krapinsko-zagorska županija u ožujku 2012. godine organiziraju II. izložbu bučina ulja sjeverne Hrvatske. Sa željom da se izložba bučina ulja održi i sustavno razvija kao manifestacija koja će pridonijeti regionalnoj prepoznatljivosti, popularizaciji i široj upotrebi ove kulinarski i nutritivno izvanredne namirnice, a isto tako i da se utječe na unapređenje proizvodnje i povećanje konkurentnosti među proizvođačima bučina ulja, pozivaju se svi zainteresirani proizvođači s područja Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije da se uključe u ovaj projekt.

Zainteresirani proizvođači trebali bi se najkasnije do 20. veljače prijaviti za ocjenjivanje bučina ulja putem prijavnog obrasca koji mogu pronaći na internetskim stranicama Varaždinske županije. Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje održat će se 29. veljače, od 8 do 12 sati u sobi br. 41 na prvom katu zgrade Međimurske županije u Čakovcu, R. Boškovića 2. Za svaki uzorak dostavlja se 2 x 250 ml ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama.
 
Prijavnice se trebaju poslati faksom na broj 040/374-177 ili poštom na adresu Međimurske županije, Upravni odjel za poljoprivredu i turizam, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije