Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLORES PREMINULA

Prijava protiv Matavulja, vozač drugog automobila lakše ozlijeđen

Dolores Lambasa
Foto: PU Brodsko-Posavska
1/3
23.10.2013.
u 15:33

Protiv Stojana Matavulja bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je stradala Dolores Lambaša

Vozač Pola slavonskobrodskih registarskih oznaka na kojeg je jutros oko 6.45 sati naletio automobil Nissan u kojem je stradala glumica Dolores Lambaša, prošao je s lakšim ozljedama te nije zadržan u bolnici.

Nissan kojim je upravljao glumac Stojan Matavulj (52) naletio je na Polo zbog nedržanja razmaka. Oba automobila kretala su se u smjeru Zagreba. Protiv Matavulja bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Matavulj je nakon nesreće priveden u policijsku postaju na ispitivanje, a zatim u bolnicu, u kojoj mu je pružena pomoć zbog lakših ozljeda.

>>Dolores Lambaša preminula nakon teške prometne nesreće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije