Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA SE NASTAVLJA

Prijateljici Mateja Periša u Srbiji oduzeta putovnica?

Matej Periš
Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL/nestali.gov.hr
17.01.2022.
u 15:35

Potraga za 27-godišnjem Matejem Perišem iz Splita, koji je nestao u ranim jutarnjim satima 31.prosinca u Beogradu, te je zadnji put viđen kako izlazi iz kluba Gotik, traje već 18 dana.

Prijateljica Mateja Periša, Splićanka koja je u vrijeme njegova nestanka bila u Beogradu i s kojom je Matej pokušao komunicirati, ne smije napustiti Srbiju. Njoj je oduzeta putovnica, neslužbeno doznaje Jutarnji list. Napominjemo, u ovom trenutku nema službene potvrde da je mladoj Splićanki oduzeta putovnica. 

Ona navodno nije uspjela ostvariti komunikaciju s nestalim mladićem. Otac mladića Nenad Periš ispričao je za medije kako ju je sreo u Beogradu i da mu je kratko rekla da se ona nije čula s Matejem, već je imala propušten poziv od njega. 

Večernji list je ranije pisao o Splićanki do koje je pokušao doći 27-godišnji Matej Periš. Više o njoj, pročitajte OVDJE

VIDEO: Srpska policija stalno zaprima dojave o Mateju Perišu: 'Napravili su pravu pomutnju'

Nastavlja se i ispitivanje njegovih prijatelje u Splitu, te je ustanovljeno da su naručili po bocu viskija od dva različita konobara u Gotiku te noći na Staru godinu pa su zbog toga bila i dva računa. Vjeruje se kako je jednu od tih boca platio upravo nestali Splićanin. 

Ispitivanja mladića su počela tek sad jer su oni po povratku u Split bili pozitivni na koronavirus.

- Oni se ispituju u svojstvu građana radi davanja informacija, a kako je već ranije rečeno, ni na koji način se ne dovode u vezu s Matejevim nestankom. Svi su oni i poligrafski testirani i prošli su, ali moguće je da i nakon ispitivanja u Splitu budu podvrgnuti istom testu - prenosi Kurir. 

Potraga u Beogradu traje već 18 dana i još uvijek nije poznato gdje je mladić. 

VIDEO Krenula ispitivanja Matejevih prijatelja, možda će ponovno ići na 'detektor laži'

Ključne riječi

Komentara 11

RA
radolizem
16:09 17.01.2022.

Nema imena prijateljice, a Mateja traže već 17 dana? Nema ni imena prijatelja!

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
16:34 17.01.2022.

Ta prijateljica i to zaštićeno društvo iz Splita i Zadra sve znaju, ali tu vlada "Omerta", mafijaški zakon šutnje. A šuti također i ministarstvo, jer blokira informaciju, da li je Matej i bilo tko od njih, ikada zaveden u policijsku evidenciju, ili imao sukob sa zakonom.

PD
plavi-devet
17:57 17.01.2022.

Murja zna sto se desilo, nema dileme. Ali jedno je znati, a drugo moci dokazati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije