Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komšiću sude kao odraslom

Prijateljica ubijene Kristine: Udarali su joj glavom o auto

Suđenje: David Komšić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/4
30.01.2019.
u 22:45

U srijedu je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu nastavljeno suđenje Davidu Komšiću i trojici njegovih prijatelja

Uz mjere osiguranja kakve se, tako reći, ne viđaju ni na filmovima, u srijedu je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu nastavljeno suđenje Davidu Komšiću i trojici njegovih prijatelja optuženih da su pokojnoj Kristini Krupljan na zagrebačkom Maksimiru tri mjeseca prije nego što ju je Komšić ubio demolirali auto, ukrali mobitel i izudarali je po licu.

Stručna suradnica Odjela za mladež Nada Damjanović rekla je kako podržava prijedlog Centra za socijalnu skrb da se Komšiću prilikom izricanja presude primijene opće odredbe Kaznenog zakona, a ne Zakona o sudovima za mladež. Svjedočile su dvije prijateljice ubijene Kristine Krupljan.

– Ne sjećam se detalja, ali Kristina mi je ispričala da su je naguravali autom dok je ona bila u svom autu, udarali joj glavom o metalni dio njezina auta, uzeli joj mobitel i bacili ga u kanalizaciju. Rekla je i da su sva četvorica sudjelovala – svjedočila je Josipa B. 

>>Pogledajte video: Suđenje Daruvarcu

Ključne riječi

Komentara 6

IV
IvekIvek
23:28 30.01.2019.

Postoji li ijedan komšić koliko toliko normalan?

ZI
zip123
09:04 31.01.2019.

Zapamtio bi ti meni svaki detalj sta si radio.

GO
GorenjeHiSense
10:00 31.01.2019.

Desni ekstremizam patriarhata ima i krscansku tradiciju. Nazalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije