Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji

Prijatelj vozača: Kada je ugledao mrtve migrante nazvao je hitnu, a onda se onesvijestio

U Velikoj Britaniji pronađeno 39 leševa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.10.2019.
u 18:22

Kad je otvorio spremnik i ugledao sva mrtva tijela, bio je apsolutno užasnut kao što bi bila svaka druga osoba. Pozvao je službu hitne pomoći koja je zatim alarmirala policiju - kazao je Robinsonov prijatelj

Mo Robinson, 25-godišnji vozač kamiona u kojem je pronađeno 39 mrtvih kineskih državljana, u trenutku kada je otvorio vrata i ugledao smrznuta tijela se onesvijestio, stoji u izvještaju policije sucu od kojeg su zatražili 24 sata dodatnog zadržavanja vozača kako bi ga mogli ispitati, što im je sudac i odobrio.

Njegov prijatelj tvrdi kako se Robinson zaustavio u blizini luke Purfleet kako bi uzeo dokumente koji su se nalazili u hladnjači, ali je otvorivši vrata ugledao desetke mrtvih, prenosi Daily Mail.

- Mo dolazi iz najdivnije obitelji koju možete zamisliti. Kažem vam, on nije znao da se ti ljudi nalaze otraga. Kad je otvorio spremnik i ugledao sva mrtva tijela, bio je apsolutno užasnut kao što bi bila svaka druga osoba. Pozvao je službu hitne pomoći koja je zatim alarmirala policiju - kazao je.

To potvrđuje i jedan od svjedoka koji je za Evening Standard kazao kako je 25-godišnjak izgubio svijest odmah nakon što je pozvao hitnu pomoć. 

Policija se tako sada fokusirala na utvđivanje činjenica je li vozač bio upoznat što ili koga prevozi, ali istražuju i jesu li žrtve prodane od strane kriminalnih bandi koje djeluju u Velikoj Britaniji i koje ih prodaju kao robove.

VIDEO Velika Britanija u šoku: U kamionu pronađeno 39 smrznutih leševa

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije