Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac i sin u pritvoru

Prijatelj osumnjičenog za pljačku u Dubrovniku: 'Nevin je, u Crnoj Gori nije se slavilo'

Pritvor osumnjičenih za pljačku u Dubrovniku
Foto: PIXSELL/PIXSELL
1/5
28.10.2019.
u 22:05

Antonijev prijatelj potvrđuje da je Antonio kupio novi automobil Audi A8, ali naglašava da se to dogodilo nekoliko dana prije same pljačke

Vjerujemo kako će Antonio već ovaj tjedan izaći iz pritvora, tome se iskreno nadamo - rekao je za Dubrovački dnevnik prijatelj Antonija Katušića (23) iz Konavala, koji je sa svojim ocem Antunom (45) osumnjičen za slučaj oružane pljačke u Zračnoj luci Dubrovnik.

Oružana pljačka dogodila se prošli utorak. Ocu i sinu u petak je određen jednomjesečni istražni zatvor, a glasnogovornik Županijskog suda rekao je da su se obojica branila šutnjom te da ukradeni novac - 692.000 kuna - još uvijek nije pronađen.

Pritvor osumnjičenih za pljačku u Dubrovniku
1/16

Neimenovani prijatelj Antonija Katušića uvjeren je da je Antonio nevin i kaže da ga je vidio dva-tri dana nakon pljačke kada su on, dvoje članova njegove obitelji i sam Antonio večerali u Crnoj Gori. Prema njegovim riječima, njegov brat i bratova djevojka su se dogovorili kako će ići na večeru, a oni su im se sasvim slučajno pridružili. Demantira medijske napise da se potrošilo puno novca i slavilo te kaže da na Antoniju nije primijetio znakove koji bi ukazivali na to da je nekoliko dana prije počinio razbojništvo.

- Ponašao se isto kao što se i inače ponaša. Nije bio uzbuđen niti je pokazivao ikakvu nervozu, kao ni strah - rekao je Antonijev prijatelj, koji usto potvrđuje da je Antonio kupio novi automobil Audi A8, ali naglašava da se to dogodilo nekoliko dana prije same pljačke. Kaže da je auto kupio za taksiranje jer mu je prethodni oštećen.

Antonijev prijatelj je, uspoređujući visinu počinitelja s Antonijevom, uvjeren kako su počinitelji neke druge osobe te kaže da u njegovu nevinost vjeruju i drugi prijatelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije