Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stjepan Mesić:

'Prigovor da Hrvati nisu izabrali Željka Komšića ima samo jedan nedostatak'

Stjepan Mesić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
10.10.2018.
u 21:36

Mesić je izrazio nadu da će BiH jednog dana biti stvarno građanska država

Bivši predsjednik RH Stjepan Mesić rekao je da ne vidi u čemu je sporan izbor Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH.

- Mislim da bi teže za Bosnu bilo da su se u Predsjedništvu BiH zajedno našli Dodik i Čović. Dakle, Čović koji želi nekakvo rekonstruiranjem Bosne i Dodik koji ne priznaje nikakvu BiH! Prema tome, ja smatram da ovim izborom nije ugrožen opstanak BiH - rekao je Mesić za Radio Sarajevo.

Stjepan Mesić
1/6

- Ali, ono što je činjenica, narod uvijek zaslužuje vlast koju sam izabere. Prema tome, ja sam legalist, građani BiH su ovako odlučili u skladu sa zakonu koji egzistira i vrijedi. Drugo, prigovor da Hrvati nisu izabrali Željka Komšića, već Bošnjaci, ima samo jedan nedostatak, a to je matematički. Da su Hrvati svi izašli na izbore mogli su izabrati Čovića. Ali, očito je da oni nisu zato što nisu izašli na izbore - rekao je Mesić, koji je također izrazio nadu da će BiH jednog dana biti stvarno građanska država u kojoj će živjeti tri konstitutivna naroda, uz ravnopravnost svih drugih građana.

Pogledajte i video o vojnim avionima F-35:

Komentara 139

AL
alphazulu99
21:43 10.10.2018.

Da smo ozbiljna drzava ovaj lik nikad ne bi bio izabran.

Avatar komentatorx
komentatorx
21:47 10.10.2018.

Mesiću IZDAJNIČE !

KO
koraknaprijed
21:54 10.10.2018.

Vidi ovog smrada, jedini covjek na svijetu koji je uspio "izgubiti" bakovne cekove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije