Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć najranjivijima

Pridružite se akciji Zaklade biskup Josip Lang 'Božićnica za siromahe'

Prosjačenje je sve česća pojava na ulicama Zagreba
Borna Filic/PIXSELL
10.12.2020.
u 08:45

Prikupljena financijska sredstva Zaklada će podijeliti siromasima za koje se brine u Langovu domu u Maloj Gorici kao i ostalima kojima pomažemo diljem domovine

Zaklada biskup Josip Lang, umjesto donatorske večere, ove godine pokreće akciju pod imenom „Božićnica za siromahe“. Prikupljena financijska sredstva Zaklada će podijeliti siromasima za koje se brine u Langovu domu u Maloj Gorici kao i ostalima kojima pomažemo diljem domovine.

"Predlažemo da vrijednost Božićnice počne od 200 kn pa dalje. Naravno da prihvaćamo bilo koji iznos koji će razveseliti naše štićenike. Prijašnjih godina neke firme i pojedinci uzimali su za Donatorsku večeru po čitav stol od deset mjesta, pa se nadamo da će takvih biti i u ovoj akciji. Zbog svima poznatih razloga, rashodi Zaklade su ove godine puno veći od prihoda, pa se nadamo da ćemo ovom akcijom popraviti ovo nezavidno stanje. Naši štićenici u Maloj Gorici svaki dan mole krunicu za sve naše dobročinitelje. Čvrsto vjerujemo da i naš dragi pater Cvek iz Neba prati ovu našu akciju i zagovara kod Boga sve naše dobročinitelje", stoji u objavi.

Za sve informacije obratite se na tel. 01-4803-043; mob. 091-2233202; E-mail: info@zbjl.hr Web: www.zbjl.hr

Uplatu Vaše božićnice možete učiniti u novom uredu Zaklade koji se nalazi u Palmotićevoj ulici 32A ili preko računa Zaklade: Zaklada biskup Josip Lang, Palmotićeva 33, 10000 Zagreb:

IBAN: HR43 23400091110097040; SWIFT: PBZGHR2X.

Poziv na broj: 1680218

Pomoći se može i preko donatorskog broja Zaklade: 060-9012 (6.25 kn).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije