Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije odgovarao
Povratak na članak

Priča o zločinu na adresi Trpinjska cesta 33: 'To je bio pakao koji do danas nije istražen'

Ratni zločin na adresi Trpinjska cesta 33 i danas je neistražen. Ne zna se tko su bile te osobe koje su odvajale ljude iz kolone, kao niti tko je pobio 13 branitelja. Samim tim nitko za taj ratni zločin nije niti odgovarao.

Komentari 11

IC
ICCO
15:03 19.11.2021.

Nije odgovarao a I neće. To je žalosna zbilja. A vjerovatno ni onaj "kinez" što je teško ranio djelatnika HEPa nije I neće jer treba njegovati tekovine nove..

VL
HO
homophob
16:45 19.11.2021.

Nakon sto su jugofilne nehrvatske hulje koalirale i 2000 laznim obecanjima desle na vlast zapecacena je sudbina pravdi za nevine civile i zarobljene branitelje. Od tada cine sve da zlocinci produ nekaznjeno i nasljednici krvave aristokracije i tajne sluge udruzenja bezbednosti su unistili pravdu. Lako za neznane zlocince kada krvolocni poznati pojedinci dostupni pravdi slobodno gmizu medu hrvatskim gradanima bez bojazni od pravde!

VL
PR
Proletarijat
15:08 19.11.2021.

Niko nije odgovarao ni za zločine u Oluji. Osim Praljka koji se samoubio nitko nije kažnjen

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.