Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dačić se razljutio:
Povratak na članak

'Priča o 'nacionalnom ujedinjenju' Prištine i Tirane - pljuvanje u lice Europi'

I srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić požalio se šefici eurodiplomacije Federici Mogherini na "čudna događanja" između Prištine i Tirane

Komentari 36

GE
genex
14:25 09.05.2019.

definitivno je vrijeme za neki novi berlinski kongres da se odrede pravedne granice na balkanu inače će opet govoriti topovi.sad se postavlja pitanje što bi bile pravedne granice i koliko daleko ići u povijest ? mislim da bi se srbi i hrvati mogli dogovoriti ali pitanje je što hoće sada bošnjaci-muslimani.iz ove perspektive dogovor između srba i albanaca izgleda nemoguć.

VL
MM
Marko_M
15:09 09.05.2019.

Europa je ispljuvala samu sebe odavno, muslimane uvozi na milijune, a Albanci braca... tu je buducnost jasna.

VL
Avatar Zmija
Zmija
11:00 10.05.2019.

Dacic kaze da, citiram: "ne postoji niti i jedan srbin koji ce potpisati priznanje Republike Kosovo..."! Ok, sve u redu. Ali postoji i bit ce jedan srbin koji ce potpisati kapitulaciju Srbije. Ono sto su izbjegli vjesto '95-te pa i '99-te sada nece moci izbjeci jer svijet je shvatio da su napravili gresku odnosno susjedi i zapad. No, mozemo biti zaboravni ali postoji trenutak kada prevrsite svaku mjeru i onda treba netko da vas prisjeti opet pa makar i uz prizvuke sirena za opcu opasnost. Dacicu, kroz povijest i ispod raznoraznih "pokrivaca" (Kraljevina pa SFRJ), sprovodili ste vasu hegemonisticku politiku nad drugim narodima, svijet i susjedi skuzili su vase namjere i od takvih namjera su vas tjerali natrag redom pocevsi od Slovena pa do Makedonaca pa cak i vase "oko" na glavi Crna Gora sa kojom ste vijekovima izmanipulisali. Ne mozete vi da se usporedjujete sa Albancima! Ne mozete vi napraviti usporedbu neke takozvane ( Velike Albanije koju ste vi krojili i pokusavate krojiti za rad vase hegemonisticke politike prema Bosni i Hercegovini i prema Hrvatskoj). Postoji etnicka Albanija znaci Albanski kulturni i govorni prostor i povijesni i nista vise drugo! Dokazite da je Banjaluka bio ikada srpski grad?! Ne, Banjaluka je povijesni Hrvatski grad na Hrvatskom kulturnom i govornom pa i povijesnom prostoru. To su cinjenice. Nije cinjenica Republika srpska koja je nastala na genocidu i zato i ne treba niti postojati kao takva a pripojenje Srbiji, to prevazidje svaki bezobrazluk.

VL
IT
I-To
14:53 10.05.2019.

Europa mislite Njemačka

VL
ZI
zip123
22:37 09.05.2019.

Jel zapjevao?

VL
DU
Deleted user
17:47 09.05.2019.

Ne govori li Dodik svaki dan o ujedinjenju Banja Luke i Beograda ali još nismo čuli da je "principijelnog" Dačića to razljutilo .

VL
BF
bf2
17:56 09.05.2019.

pun portal turskih botova sa centralom u beogradu

VL
CR
CroAx
12:50 09.05.2019.

A to što vi više od jednog stoljeća meljete o nacionalnom ujedinjenju svih Srba, nikom ništa? Pa kad su vam svi oko vas sasjekli ta lešinarska krila, sad jao, ugroženi ste.

VL
TE
TEUTA
15:20 09.05.2019.

Nisu Albanci protiv kriscanske civilizacije. I oni pripadaju toj civilizaciji. Veliki broj Albanaca su kriscanske vjere. U centru Pristine sagradjena je Velika Albanska katolicka katedrala a u Tirani postoje dvije velike katolicke katedrale i jedna Albanska Katedrala Ortodoksne vjere, kao i vise drugih crva. Od 1990 godine u Albaniji imali su pet(5) Premijera ili predsjednika kriscanske vjere.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
16:16 09.05.2019.

Buahahaha, četnik dačić ˝se razljutio˝; smeće čarapansko, nisi se ljutio dok si skupa sa svinjoglavim voždom etnički čistio djelove koje je tvoja soldateska držala pod okupacijom devedesetih, neka su vas ameri zbombali, šteta samo što nisu temeljito i do ktaja obavili posao

VL
BF
bf2
14:26 09.05.2019.

ne tako davno je isti tj dačić i njegova svita prekrajao granice oružjem,uz otvaranje koncentracijskih logora. Pretpostavljam da je to tada bilo u redu

VL
FR
franjo
16:10 09.05.2019.

Hebi ga Srbi . Popušili ste. Igrali ste na veliku kartu, i eto vam.

VL
QQ
qqq
12:55 09.05.2019.

Neka odmah pripoje cijelu južnu Srbiju, ionako je samo pitanje vremena. Odmah u škole uvesti albanski da se djeca polako privikavaju.

VL
KO
Konstantinos
13:10 09.05.2019.

Potpuni slom srbijanske diplomacije! Svojim tvrdim i ne korektnbim opstruiranjem Briselskog sporazuma sto je u stvari priznanje Srbije da Kosovo postoji kao nezavisna drzava, srpska vrhuska bi sada rado ili povukla potpis ili najradije ponistila Briselski sporazum jer se nalazi "ojacana" ruskom podrskom i jos jacom propagandom. Otvoreno rovarenje protiv kosovske nezavisnosti, pismo premijerke Brnabic prije 2-3 mjeseca da EU celnici razmotre povlacenje priznanja, jucerasnji odlazak Vucic kod Salvinija kako bi potaknuo Italiju da eventualno povuce priznanje Kosova nije nista drugo nego otvoreno neprijateljsko djelovanje protiv ove mlade drzave s kojim je ta ista Srbija sjela za stol i pregovarala. Ovakvi neprijateljski potezi srbijanske diplomacije i najvisih predstavnika elite sasvim normalno i ocekivano "guraju" Kosovo u "zagrljaj" Albanije. Zato i ne cudi sto Slobin potparol i miljenik pravi dramu jer ujedinjenjem Kosova sa Albanijom nema mogucnosti da ga vojnim putem ikada povrati. Ovo je dokaz da Srbija nije ni zasluzila niti je zrela biti clanica EU jer konstantno rovari protiv manih drzavica Balkana. 2016 pokusali su uz rusku pomoc zbaciti krvavim pucem vlast u Crnoj Gori i sprijeciti njen ulazak u NATO. Trebali jedna drzava koja je na nivoi imperijalne politike 19. stoljeca biti u EU? Nema sanse! Srbija je danas najveci protivnik EU na Balkanu kojeg podrzava Orban, Salvini i ostali populisti ali i najveca prijetnja suverenitetu S. Makedonije, Kosova, Crne Gore i BiH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.