Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDANO UPOZORENJE

Približava se obali SAD-a: Uragan Laura ojačao u oluju četvrte kategorije

Foto: NASA
1/2
26.08.2020.
u 23:57

Očekuje se kako će uragan Laura pogoditi obalu Teksasa i Louisiane, te nastaviti kroz Arkansas

Uragan Laura prešao u oluju iznimno opasne četvrte kategorije, izvjestio je američki Nacionalni centar za praćenje uragana. U ovom trenutku vjetar je jačine 225.30 km/h. 

- Ostalo je još malo vremena za zaštitu života i imovine - upozorio je centar, prenosi CNN. 

Očekuje se kako će uragan Laura pogoditi obalu Teksasa i Louisiane, te nastaviti kroz Arkansas. Savezne države gdje se očekuje najjači udar izdale su upozorenje svojim građanima i pozvale ih na evakuaciju.

Očekuje se da će osim snažnog vjetra i jake kiše, doći i do tornada.  U stanju pripremljenosti su i članovi Nacionalne straže navedenih saveznih država. 

Astronaut Chris Cassidy objavio je slike uragana na Twitteru snimljene iz svemira. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije