Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef Zagrebačke skupštine
Povratak na članak

Prgomet o zagrebačkom Manhattanu: Nisam pristalica tih megalomanskih projekata

To je projekt gradonačelnika, koji nije prošao niti ozbiljne urbanističke i arhitektonske rasprave, kazao je Drago Prgomet

Komentari 10

Avatar Idler 3
Idler 3
22:40 09.05.2019.

Bilanova megalomanija z jene i patološko laganje z druge strani bi bili najbolši odgovor na "Grad vu gradu". Ak ne zna kak bi malke privukel medije sebi il dela neki nazovi-spektakl il zmisli neki projekt.....a o stadionu dovršenom 2006 više se nigdo nit ne spomina ....o žičari bumo neki drugi put !!!

VL
CH
chupakabra
08:03 10.05.2019.

umjesto da se razvija komunalna i prometna infrastruktura, rade se gluparije gdje će kumovi zaraditi ogromne novce a ljudi neće od gužvi moći doći u grad

VL
DU
Deleted user
08:25 10.05.2019.

Kako se Prgomet zna osloniti na sve što boli same građane grada u predizborno vrijeme? Spominje se bolnica u Blatu, čiji se podrumi valjda 40 godina iznajmljuju, te je samo tim novcem mogla sama sebe izgraditi? Tako je sa plačanjem svega i svačega u svakom kubiku vode, davno su se gubici u vodovodnoj mreži grada mogli riješiti davnih dana? Priče o nekim penzionerima koji rata nisu vidjeli a dobili su penzije, na žalost nikada se neće riješiti, jer da je itko to želio, takav kriminal rješio bi se davnih dana!? A što reći o još jednom mostu na Zapadu grada, preko Save, kojim bi se riješile ogromne gužve u tom djelu grada neću ni pomisliti pisati jer je to gubitak vremena! Zagreb bez grada na Savi može kao i bez žičare, ali bolnice, mostovi, kvalitetno učinjen vodovod, bez toga grad nr može!

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:15 10.05.2019.

Tko je ovaj?

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:24 10.05.2019.

Naravno da nije pristalica ako ga nema u talu, ako je u talu onda je pristalica, jednostavna domaća seoska filozofija.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
07:14 10.05.2019.

najbolje bi bilo da se hdz angažira pa kraj svakog kontejnera za smeće postavi ljestve kako bi umirovljenici mogli lakše kopat .kad ste već proizveli bijedu i sirotinju red je i da ju onda zbrinete na hdz-ovski način, zatim bi grad trebao naručiti crvene zavjese i francuski ležaj za kotromanovićev stan,svijeće i svijeće kako bi on i prgomet nasamo proveli romantičnu večer bez da ih smeta neki ,,komunjara,, ,,mason,, i ,,ateist,, milanović.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
06:59 10.05.2019.

juda

VL
SA
Sarah
09:16 10.05.2019.

Dr. Prgometa mogu ne voliti samo oni koji ga ne poznaju! On je: dragovoljac domovinskog rata, dusa od covjeka, blage naravi, spasava zivote operirajuci svaki dan, sveucilisni profesor, obrazovan, kulturan, i iznad svega, hrabar!

VL
IL
ivan.lorkovic.zg
22:41 09.05.2019.

Ovo je Banjalučki diverzant koji koći razvoj Zagreba - možda po Plenkijevom nalogu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.