Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravična nesreća na A3

'Preživjeli putnik izašao je iz bolnice, ali će još dugo biti u šoku zbog svega što je preživio'

Foto: Branimir Bradarić
1/5
26.04.2019.
u 13:15

Nesreća se dogodila na autocesti, kod odmorišta Bošnjaci, u četvrtak oko 00.30 sati. U vozilu je bilo pet putnika koji su se za put do Slovenije dogovorili preko Facebook grupe kako bi uštedjeli na troškovima. Njih četvero smrtno je stradalo

Dragan Vučićević (28), jedini preživjeli putnik u Škodi Octaviji slovenskih registracijskih oznaka u kojoj su u prometnoj nesreći četiri osobe smrtno stradale, pušten je na kućno liječenje. Potvrdila nam je to i glasnogovornica Opće županijske bolnice Vinkovci Sonja Marinković koja je rekla kako se pacijent dobro osjeća i da je u toj stravičnoj ozljedi zadobio lakše tjelesne ozljede.

– Pacijent se dobro osjeća iako će još neko vrijeme biti u šoku zbog svega što je preživio – rekla je Marinković.

Podsjećamo kako se nesreća dogodila na autocesti kod odmorišta Bošnjaci, u četvrtak oko 00.30 sati. U vozilu je bilo pet putnika koji su se za put do Slovenije dogovorili preko Facebook grupe kako bi uštedjeli na troškovima.

Sumnja se da je vozač zaspao, a u trenutku nesreće vozilo se kretalo brže od 140 km/h. Vučićević, koji je jedini preživjeli u toj nesreći, bio je i jedini vezan sigurnosnim pojasom, što mu je vjerojatno i spasilo život. Upravo zbog toga iz policije pozivaju vozače i putnike u automobilima da se prilikom vožnje obvezno vežu jer je to stvar koja im može spasiti život kod ovakvih prometnih nesreća. 

Video: Teška prometna nesreća na A3

Ključne riječi

Komentara 4

1
1
13:24 26.04.2019.

Suosjećam. Nadam se ipak da ne namjeravate pratiti ga do punog oporavka na dnevnoj bazi?

SV
stjepan v.
14:27 26.04.2019.

Brzina ubi 4 osobe.

VO
VojvodjanIN
14:35 26.04.2019.

Imao sam dva udesa u životu ..na zalost na sreću oba puta sam imao vezan pojas ,hvala milom Bogu oba puta bez ogrebotine prošao. Ovo pišem zbog svih ljudi koji se ne vezuju ,koliko je glupo izgubiti život samo što tre mrzelo staviti pojas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije