Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Prevrnuo se kamion: Zbog prometne nesreće u oba smjera zatvorena autocesta A2

Policija zaustavlja KZŽ
02.12.2020.
u 07:19

Fotografije nesreće objavljene su na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija na kojima se vidi kako su u nesreći sudjelovala dva automobila i teretni kamion.

Zbog prometne nesreće zatvorena je autocesta A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zabok i Sveti Križ Začretje u oba smjera, izvijestio je HAK.

Fotografije nesreće objavljene su na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija na kojima se vidi kako su u nesreći sudjelovala dva automobila i teretni kamion.

Kamion se prevrnuo, a do nesreće je došlo oko 3 sata.

Zagorje International doznaje kako se kamion, koji je vozio u prema Maclju, prevrnuo na traku za prometovanje u suprotnom smjeru, a na njegovu prikolicu s ceradom naletjela su dva osobna automobila, koja su vozila prema Zagrebu.

Dvije osobe iz kamiona lakše su ozlijeđene, dok u automobilima, srećom, nitko nije zadobio ozljede. Svi sudionici nesreće bili su državljani BiH.

03:00 Prometna ,šleper i dva auta, autoput Krapina Zagreb lokacija bp crodux u smjeru Zaboka prema Začretju, prevrnul se kamion. Policija, hitna i vatrogasci. Cesta je zatvorena.

Objavljuje Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županijaUtorak, 1. prosinca 2020.

Komentara 1

VI
vidum
09:12 02.12.2020.

Vozači kamiona voze sve brže.Prekjučer sam vozio iz smjera Zadra prema Posedarju, brzinom od 70 kilometara na mjestu gdje je ograničenje na 50. Pored mene je projurio šleper vozeći minimalno 100 kolometara na sat, i u tom trenutku sa krova mu je odletjela tabla leda veličine barem dva kvadrata.Srećom da me je preletjela. Osim toga, voze sve duže, sa sve manje odmora. Vozači kamiona su među onima koji najčešće koriste mobitele u vožnji i moji dojučerašnji kolege predstavljaju sve veću opasnost na cesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije