Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća kod Petrinje

Kamionom izbjegavao divljač pa sletio s ceste, jedna osoba bori se za život

Nesreća kod Petrinje
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/7
19.04.2019.
u 12:30

Iz policije su potvrdili kako su ozlijeđene dvije osobe, vozač kamiona (23) i vozačica auta (42)

U sudaru teretnog vozila i osobnog automobila u blizini Petrinje jedna je osoba teško ozlijeđena i život joj je u opasnosti, a druga je lakše ozlijeđena. Teško ozlijeđena 42-godišnja vozačica osobnog automobila prevezena je u sisačku Opći bolnicu, gdje se liječnici bore za njezin život, a 22-godišnji vozač teretnog vozila lakše je ozlijeđen.

– Prolazili smo cestom i vidjeli vatrogasce i hitnu, izgledalo je strašno – ispričala je čitateljica za 24 sata.

Kamion se prevrnuo, a auto se najvjerojatnije zabio u njega. – Izgledalo je kao da su pali u provaliju pokraj ceste – kazala je čitateljica. Objašnjava da je auto nakon sudara pao u kanal koji se nalazi uz cestu.

Iz policije su potvrdili kako su ozlijeđene dvije osobe, vozač kamiona (23) i vozačica auta (42). Prevezeni su u bolnicu, a težina njihovih ozljeda još nije poznata. Prema prvim saznanjima koje je prikupila policija, nesreća se dogodila nakon što je vozač kamiona, pokušavajući izbjeći divljač, prešao u trak za suprotni smjer.

Unesrećeni vozač i vozačica vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni su u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku gdje su 22-godišnjem vozaču kamiona utvrđene lakše tjelesne ozljede, a  42-godišnjoj vozačici Toyote teške tjelesne ozljede, opasne po život. Promet se i dalje na tom dijelu ceste odvija naizmjence jednim prometnim trakom.

U intervenciji izvlačenja iz oštećenih vozila i osiguranju mjesta nesreće sudjelovalo je šest djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Petrinje s dva vozila.

Video: Strašna nesreća u Portugalu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
10:04 19.04.2019.

Da nema i taj lažnu diplomu ? Vozač kamiona nikad nebi napravio tako glupi manevar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije