Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA IZ ROVINJA

'Prevarantska obitelj iz Poljske podmetnula je muhu na tanjur i napravila dramu'

rovinj
Foto: Screenshot Youtube
1/2
10.07.2016.
u 17:50

Ugostitelji kažu da su se osjećali loše i nisu mu naplatili, ali su pregledom snimke vidjeli što se dogodilo

Jedan rovinjski ugostitelj optužio je obitelj iz Poljske da je podmetnula muhu na tanjur i napravila scenu pred drugim gostima. 

Ugostitelji su objavili i snimku nadzorne kamere na kojoj se, kako tvrde u poruci za Rovinj FM, vidi kako otac "prevarantske obitelji" vadi vrećicu sa insektima i baca jednu muhu na tanjur sa sladoledom. Na snimci se vidi kako muškarac u jednom trenutku ustaje s tanjurom i žali se konobarima. 

Ugostitelji kažu da su se osjećali loše i nisu mu naplatili, ali su pregledom snimke vidjeli što se dogodilo. Kada je isti turist nakon pola sata prošao kroz terasu, ugostitelj mu je rekao da je snimio što se dogodilo, na što se turist, tvrdi ugostitelj, odmah ispričao, platio račun i brzo pobjegao.

 

 

>> HGSS uputio apel turistima: Ne radite glupe i opasne selfije!

Komentara 32

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
19:06 10.07.2016.

Molim istočne susjede da ne generaliziraju i ne omalovažavaju čitavu naciju po pojedincima.

Avatar commentator
commentator
19:10 10.07.2016.

"Pošteni" prevarant koji priznaje poraz. (c:

DU
Deleted user
19:54 10.07.2016.

Gledam baš po Rovinju, ono, nabrojao sam dva Poljaka u tjedan dana, ta je ekipa očito zalutala ovdje pa se snalaze kako znaju :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije