Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Prevarant preko interneta okrao Slavonku (71) - ostala bez 350.000 kuna

kune
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.04.2019.
u 13:13

Počinitelj ju je naveo da uplati golemi novčani iznos na račun, kako je rekao, za vrijednosni paket koji joj je poslao i čija je isporuka zaustavljena na postupku carinjenja

Slavonka (71) postala je žrtva gotovo nevjerojatne prijevare i ostala je, neslužbeno doznajemo, bez približno 350.000 kuna.

– Sredinom siječnja 71-godišnjakinja putem društvene mreže stupila je u kontakt s nepoznatim počiniteljem. Počinitelj ju je naveo da uplati golemi novčani iznos na račun, kako je rekao, za  vrijednosni paket koji joj je poslao i čija je isporuka zaustavljena na postupku carinjenja. Od veljače do travnja 71-godišnjakinja je u više navrata na račun uplatila ukupni novčani iznos od nekoliko stotina tisuća kuna – izvijestila je PU osječko-baranjska koja traga za počiniteljem.

Policija ponovno apelira na građane starije životne dobi da ne nasjedaju na prevarante.

VIDEO Bizarne presude i kazne: Zbog rakije, isprošenih 10 kn, tračanja susjeda...

Ključne riječi

Komentara 14

SA
samuraj
13:33 11.04.2019.

Neka je, koliko glup ( ili pohlepan) moraš biti da popušiš takvu budalaštinu.

Avatar Dumen
Dumen
13:25 11.04.2019.

Nije krađa, sama mu je dala (uplatila) novac

MA
marijaqwer
13:37 11.04.2019.

Pohlepa se skupo plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije