Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljubnik stoljeća

U isto vrijeme izlazio s nekoliko žena, a onda je jedna otkrila šokantnu istinu

Amanda Creighton
Foto: Facebook
1/3
13.09.2017.
u 12:15

Amanda Creighton iz engleskog Newcastlea izlazila je s muškarcem koji se predstavljao kao Chris Walker sve dok nije na Facebooku otkrila pravu istinu o njemu

Kada se Amanda Creighton rastala od svog supruga s kojim je bila deset godina u braku i imala troje djece, teško joj je bilo ponovno se upustiti u novu vezu.

No, na jednoj internetskoj stranici za upoznavanje, počela se dopisivati s muškarcem po imenu Chris Walker te je nakon mjesec dana dopisivanja pristala izaći s njim na večeru.

Amanda iz engleskog Newcastlea već je nakon prvog spoja pomislila kako je Chris ''onaj pravi''. Njih dvoje počeli su izlaziti, no Chris je nakon četiri mjeseca veze morao otputovati na ''službeno putovanje'' od šest tjedana. Iako mu je Amanda predložila da ga dođe posjetiti, on je tu mogućnost odbio, a 32-godišnjakinja ju je prihvatila misleći kako njezin dečko ima previše posla. No dok je on Amandi govorio da je na poslovnom putu, zapravo je bio sa svojom suprugom koja je rađala njihovo zajedničko dijete.

Kada se Chris vratio s puta, ignorirao je svoju djevojku, no ona je inzistirala da joj objasni što se događa, nakon čega je on izvadio prsten i zaprosio je.

– Bila sam šokirana, no odmah sam zaboravila sve probleme i pristala – rekla je Amanda.

Idućih šest mjeseci Amanda je planirala njihovo vjenčanje sve dok jednog dana nije vidjela nešto čudno na Facebooku.

Među predloženim osobama za prijatelje pojavila se jedna žena koja je na profilnoj fotografiji bila s Amandi poznatim muškarcem. Kada je otišla na njezin profil, vidjela je da je to njezin dečko Chris koji se tako zapravo i nije zvao. Pravo ime mu je bilo Paul McHugh, bio je oženjen i imao je dijete.

Amanda ga je odmah nazvala i rekla mu da zna da se zove Paul, no on je prekinuo poziv. Ona je potom poslala poruku njegovoj supruzi, ali ju je ona optužila da laže i da nije istina da bi je njezin suprug varao.

Amanda je bila shrvana, nije mogla vjerovati da je tako prevarena, no nakon šest mjeseci Paul joj se ponovno javio i rekao kako se želi pomiriti s njom te da se razišao sa suprugom.

Naivna Amanda povjerovala mu je te su ponovno počeli vezu. No kada je Paul ponovno počeo često putovati, Amanda je posumnjala u njegovu vjernost i pitala ga što se događa. Priznao joj je kako se nije razveo te da je još sa svojom suprugom u braku, zbog čega je Amanda poludjela. Izbacila ga je iz stana, no nedugo nakon toga doznala je da je trudna.

Ona i Paul dogovorili su se da će se zajedno brinuti o djetetu unatoč njegovoj nevjeri. Međutim, njezinoj drami ni tu nije bio kraj.

Na Facebooku je ponovno došla do šokantnog otkrića. Jedna je žena javom objavom upozorila žene na muškarca koji se predstavlja kao Chris Walker i vara žene. U prepiski se saznalo kako je u isto vrijeme bio s tri žene te ni jedna od njih nije znala da je oženjen.

Nakon što je razotkriven, Paul, poznatiji kao Chris, sve je porekao te negira očinstvo.

– Nisam upoznao Amandu dok sam bio u vezi. Ona kaže da je to moje dijete, ali testovi će pokazati istinu. A ove priče o izlaženju s više žena su smiješne. To su sve izmislile ona i njezine prijateljice – pravda se Paul kojemu će nakon ovoga, nadajmo se, malo žena vjerovati. 

Komentara 7

Avatar kaznitelj
kaznitelj
12:56 13.09.2017.

To majstore...samo ih deri,hehe

DU
Deleted user
16:43 13.09.2017.

Kad vidis jednu kravu sa plavom kosom, ni k...c ti se vies en dize i normalno je da ides da trazis dalje.

NE
Nepokolebljiv
03:56 18.09.2017.

Covjeka ima i moze. Zenama nedostaju pravi muskarci pa mi meka srca im olaksavamo monotoniju zivota. Sta tu ima loseg ako nijednoj nije nedostajalo. Sve su znale istinu i nadale se da ce one biti (ne)sretnice koje ce pobjediti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije