Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara

Preuzeo Mercedes ne plativši ni kune, a potom ga je prodao trećoj osobi

Ilustracija
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
24.08.2020.
u 10:00

Dogovorena je kupoprodajna cijena od 190.000 kuna, s time da se kupac obvezao otplatiti taj iznos na četiri rate

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 55-godišnjaka koji tvrdi da prevaren od strane 30-godišnjeg muškarca s područja Međimurja.

Prema prijavi, tijekom svibnja ove godine prodao je 30-godišnjaku automobil marke Mercedes. Dogovorili su kupoprodajnu cijenu od 190.000 kuna, s time da se kupac obvezao otplatiti taj iznos na četiri rate, zaključno u rujnu ove godine. Sastavili su i punomoć za upravljanje vozilom i zapisnik o preuzimanju vozila, u kojem su naveli da vozilo ostaje u vlasništvu 55-godišnjaka do pune isplate dogovorene cijene.

No, 30-godišnjak nije platio ni kune od dogovorene cijene, a vozilo je prodao dalje jednoj osobi s područja Samobora! Policija ga sad traži.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:10 24.08.2020.

Što se tu ima komentiati, ovaj 55-godišnjak je izgleda propustio puuuno lekcija životne škole. I sad mu je to došlo na naplatu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije