Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO U DIMU

VIDEO Preuzeo Lamborghini sa servisa pa ubrzo gledao kako mu nestaje pred očima

01.03.2019.
u 08:43

Kada je izašao iz vozila, vidio je kako se na stražnjem djelu automobila dimi

Mladi britanski poduzetnik Lak Sira poželio je prošli petak provesti u izlasku s djevojkom, no njegove planove poremetio je požar na njegovu skupocjenom automobilu.

Samo sat vremena nakon što je sa servisa podignuo svoj Lamborghini Gallardo, njegova je djevojka osjetila miris benzina te su bili prisiljeni stati na autocesti M6 blizu Birminghama. Kada je izišao iz vozila, vidio je kako se na stražnjem djelu automobila dimi. Vatra je uskoro zahvatila automobil koji je na kraju gotovo potpuno izgorio.

Ključne riječi

Komentara 5

NI
NikoCro
10:02 01.03.2019.

A jest vam vijest

MO
modovisisajteMaraschino
12:05 01.03.2019.

mladi poduzetnik... vozi Lamborghini... dobar poduzetnik... pitam se što dila kad je već zaradio za Lamborghini

KO
KoToTamoPeva
10:06 01.03.2019.

isti člank bio prije par dana 🙈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije