Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalan napad

Pretukli pacijenta ispred KB Dubrave, bori se za život

KB Dubrava, pretučen
PIXSELL
Autori: mzr/VLM, es
24.07.2012.
u 14:52

Teško ozlijeđenog, najvjerojatnije pretučenog, i onesviještenog u krugu zagrebačke bolnice pronašao ga je bolnički zaštitar

Liječnici se bore za život 51-godišnjeg Zlatka P., koji je ispred Kliničkog bolničkog centra Dubrava zadobio vrlo opasne ozljede glave.

Teško ozlijeđenog, najvjerojatnije pretučenog, i onesviještenog u krugu zagrebačke bolnice pronašao ga je bolnički zaštitar u ponedjeljak navečer.

Zlatko P. je i prije brutalnog ranjavanja bio pacijent KB Dubrave. No nije kao sada ležao u šok-sobi, nego na Odjelu za traumatologiju. Naime, pet dana prije incidenta, doznajemo, stigao je u bolnicu kako bi ga liječnici pripremili za operaciju Ahilove tetive koja mu je na jednom dijelu pukla. Večer prije operacije noge Zlatko P., neslužbeno doznajemo, izišao je iz svoje bolničke sobe u invalidskim kolicima i navodno “zavirio u čašicu”. Nagađa se da je potom, tako alkoholiziran, ušao s nekim u verbalni, odnosno fizički sukob u kojem je teško stradao. Operiran je istu noć, a do objave teksta nalazio se u šok sobi i bilo je neizvjesno hoće li preživjeti.

S druge strane, premda je to manje vjerojatno, moguće je da je glavu ozlijedio u padu. No, to su sve nagađanja, a policijska istraga koja je u tijeku trebala bi odgovoriti na sva pitanja. Istražiteljima će od koristi biti i nadzorne kamere koje su navodno snimile nemili događaj.

Ključne riječi

Komentara 6

PR
PrisojeTG
15:26 24.07.2012.

Siguran sam da on zna dobro tko ga je istukao. Očito da nije bez razloga.

Avatar berkovic
berkovic
16:04 24.07.2012.

pa nije daleko bolnica....tu je negde

Avatar morski covik 3
morski covik 3
16:30 24.07.2012.

Duguje lovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije