Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETUKLI SEZONSKE RADNIKE

'Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'

Hitna pomoć Brač
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/2
09.06.2019.
u 21:35

Pretučeni su se vraćali iz noćnog izlaska kada ih je grupa nasilnika zaskočila i pretukla.

Dvadesetak nasilnika je u Supetru pretuklo pet sezonskih radnika od kojih je bila i jedna djevojka. Pretučeni su se vraćali iz noćnog izlaska kada ih je grupa nasilnika zaskočila i pretukla. Od dvadeset ljudi koji su ih pretukli, policija je uhitila dvojicu.

Trojica su iz Slavonije, jedan pretučeni je iz Brača, a djevojka iz Varaždina. Napadnuti mladić je ispričao za 24 sata kako su napadači samo u trenutku iskočili odasvud i krenuli na njih.

-Prvo su urlali: Tko je od vas Srbin, tko je Srbin? Mi nismo rekli ni riječi, bili smo šokirani što su nas pratili i napali, a onda su nas počeli iz čista mira udarati, bacili su nas na pod i cipelarili. Ova je djevojka pokušala obraniti kolegu, legla je na njega na tlo i zagrlila ga kako bi ga prestali udarati, ali su oni nastavili cipelariti i njega nju- kaže napadnuti mladić.

Mladić iz Brača je najteže ozlijeđen te mu je slomljen nos na četiri mjesta.

-Na Braču se u subotu igrao Torcida kup i mi smo na putu kući prošli pored pekare kojoj su u blizine prostorije Torcide u Supetru. Ova dva momka koja su bila s nama u društvu su iz Vukovara, ali su srpske nacionalnosti, i vjerojatno su ih napadači čuli kako pričaju. A kad su nas nakon 200-njak metara zaskočili, samo su vikali: "Tko je od vas Srbin" i "Ubij Srbina". Cipelarili su nas sigurno deset minuta dok nije naletio taksist koji nas je spasio. Nije to bila domaća ekipa iako sam prepoznao jednog s Brača. Ovi drugi su većinom po govoru bili Splićani- rekao je mladić s Brača za 24 sata.

Iz policije su priopćili kako su uhitili dvojicu napadača te da je protiv njih podnesena kaznena prijava.

- Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja. Utvrđeno je da je više osoba napalo skupinu od pet mlađih osoba (26-godišnjaka, 26-godišnjakinju, dvojicu 21-godišnjaka i jednog 22-godišnjaka), koje su tom prilikom lakše ozlijedili. Ubrzo nakon događaja u Supetru je uhićen 22-godišnjak, zbog sumnje da je sudjelovao u napadu i tom prilikom ozlijedio 26-godišnjaka. Kod 22-godišnjaka kojeg je utvrđena alkoholiziranost, te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Jutros oko 10 sati u Splitu je uhićen 19-godišnjak, također zbog sumnje da je sudjelovao u navedenom događaju, te je priveden u službene prostorije- stoji u priopćenju, a prenosi 24 sata.

Komentara 233

OV
Ovozemaljski
22:01 09.06.2019.

Idioti sramotite Hrvatsku, sramotite moju jedinu i najdražu državu!

Avatar quousque tandem
quousque tandem
21:49 09.06.2019.

Oni koji su ovo napravili nisu ljudi. I ne zaslužuju da se s njima postupa kao s ljudima.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
22:00 09.06.2019.

U Zagrebu pretuku slučajnog prolaznika i nikome ništa. Ovo što se događa je gore od svakog šovinizma. Pravna država ne postoji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije