Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilnik pobjegao

Pretukao djevojku ispred noćnog kluba: Udario joj je glavom snažno o asfalt dva puta

Noćna policija
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
28.12.2018.
u 19:26

Policija je dojavu o remećenju javnog reda i mira dobila u noći na petak oko 4.45 sati, a kada su izašli na teren zatekli su ozlijeđenu djevojku koja je bila gotovo u besvjesnom stanju

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u noći na petak ispred noćnog kluba na Viškovu u Rijeci pretukao i ozlijedio 19-godišnju djevojku, koja je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u KBC Rijeka, pišu 24 sata.

Policija je dojavu o remećenju javnog reda i mira dobila oko 4.45 sati, a kada su izašli na teren zatekli su ozlijeđenu djevojku koja je bila gotovo u besvjesnom stanju. Ona je hitnom prevezena u bolnicu gdje su joj dijagnosticirane lakše tjelesne ozljede pa je puštena na kućnu njegu.

Djevojka se s nasilnikom počela svađati oko 3.30 sati.

– Nigdje ne vidim vijest kako je sinoć oko 3.30 sati ujutro ispred noćnog kluba jedan muškarac pretukao mlađu djevojku koja je imala oko 19 godina. Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta. Zar se to zataškava od strane policije? – rekao je za Fiuman jedan očevidac.

>> Videokomentar Ive Puljić Šego o slučaju Darka Kovačevića Daruvarca

Komentara 51

DU
Deleted user
20:42 28.12.2018.

samo mali kurac tuče djevojke. to svi znaju a svim im dozvoljavaju nasilje nad ženama. Onom koga se uhvati zbog nasilja nad ženama mora biti podvrgnut mjerenju k... i rezultati neka budu objavljeni u lokalnim novinama. Čak i pod utjecajem alkohola će se takvi paziti..

Avatar Idler 3
Idler 3
20:38 28.12.2018.

Turbo-folk-cajk u kombinaciji s alkoholom, drogom i mentalnom prikraćenošču.....rezultati vidljivi iz dana u den !!!

Avatar rubinet
rubinet
20:17 28.12.2018.

1.Nasilnika najoštrije kazniti......2. dogodilo se u 4.45!? ....dobro je govorila moja none: Pošten svijet noću spava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije