Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN NASILNI I PREZAŠTITNIČKI NASTROJEN OTAC

Pretukao čovjeka koji mu se požalio na vozačku nekulturu sina

U Bjelovaru evakuirana zgrada suda zbog dojave o podmetnutoj bombi
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
08.02.2021.
u 08:36

Prije no što mu je određen jednomjesečni istražni  zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, 44-godišnjak je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

 Nasilni i prezaštitnički nastrojeni 44- godišnjak završio je u istražnom zatvoru jer je pretukao muškaraca koji mu se požalio na prometnu nekulturu njegovog sina.

Prije no što mu je određen jednomjesečni istražni  zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, 44-godišnjak je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru. A sve je počelo 29. siječnja u Predavcu kada se oštećenik požalio 44-godišnjaku.

- Sada sam se zamalo sudario s tvojim sinom - kazao je oštećenik 44-godišnjaku.

Umjesto da posluša što mu ovaj ima reći, 44-godišnjak mu je rekao da će ga prebiti, a zatim je s riječi prešao na djelo. Primio ga je za ruke i više puta udario nogom u trbuh pri čemu ga je teško ozlijedio. Oštećenik je prevezen u bolnicu gdje je operiran, a 44- godišnjak je osumnjičen za nanošenje teške ozljede.

Ključne riječi

Komentara 4

KM
ko_munjara
09:22 08.02.2021.

Kriminalce proizvode njihovi roditelji.

LI
liliZG
12:22 08.02.2021.

AHA... znači ipak postoji i druga strana priče... znači sva ekipa koja je pisala da ga je trebao smaknuti po kratkom postupku kao i u americi se danas mora posipati pepelom... uključujući i mene izgleda.

VK
vk52
10:26 08.02.2021.

Daj nemojte,Hrvatska kultura voznje na cesti je najbolja u EU-poslije srpske.Koliko vidim komentatore vise zanimaju autori teksta nego batinjanje na ulici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije